Pretty Little Liars - 4. rész

Végre új Pretty Little Liars rész. Meg kell, hogy mondjam, kezdem unni, hogy semmi sem derül ki semmiről sem. Már 4 évada megy a sorozat, de nem tudtunk meg semmit arról, hogy mi is történt Ali körül, csak azokat tudjuk, amik a sorozat folytán történtek és derültek ki. Nem tudjuk, hogy ki ölte meg, nem tudjuk, hogy miért, sőt még az sem biztos, hogy meghalt. Akkor vajon mit akar a lányoktól? Abban is egyre biztosabb vagyok, hogy "A" lány, meg, hogy Ali az, de az most mellékes.



 Elég sok szerepet kapott Melissa a részben.  Róla is kiderült már ez az, de semmi lényeges. Most is szerepelt a részben, de minek, azt nem tudom. Az egész sorozatot meg lehetett volna oldani egy évadban és akkor nem kellene megunni, mert most már nagyon kezdem. Ebben a részben konkrétan semmi sem történt és semmi sem derült ki, holott ez lenne a sorozat lényege. Fogadni mernék, hogy a széria utolsó részében fog minden kiderülni. Akkor meg mi értelme volt az egésznek?


Itt ez a felesleges Jake és Aria szál. Értem, hogy ki kell tölteni a műsoridőt, de miért ilyen semmitmondó izékkel teszik ezt meg. Mert ennek tényleg se füle, se farka nincs. Az Ezrás kapcsolatnak még úgy, ahogy volt oka és fontosnak is tartottam, de ez a srác nem kellett volna. Fogadok azért hozták be, hogy Aria rádöbbenjen mennyire szereti Ezrát.


Talán az egyetlen értelme a mostani résznek, az Hanna anyjának a gyanúsítása, bár ez is már részek óta tart, aminek szintén semmi értelme. Bár Caleb nagyon édes, ahogy Toby is, de nekik sincs különösen fontos szerepük mostanában. Toby mikor "A" csapattag volt, akkor még illett is a képbe, de most, mikor az anyjáról akar megtudni ezt-azt, aminek semmi köze "A"-hez, megint nem ide tartozik.

A rész értékelése: 10/3. Bár imádom a sorozatot és továbbra is nézni fogom, legalább azért, hogy végleg kiderüljön, hogy ki is "A", addig nem nagyon fogok újra beleszeretni, amíg ki nem derül valami nagy dolog, mert így semmi értelme az egésznek.
Ti mit gondoltok róla? Szeretitek még a sorozatot?

2 megjegyzés:

  1. Szerintem derültek ki dolgok. Pl.: Melissa ölte megy Wildent. És szerinted annak mi értelme lenne hogyha most megmondanák hogy Ali-e? Azért valljuk be, nem lenne valami logikus húzás.
    Inkább az előzőbe nem volt semmi. Most egész jó lett.
    Ne értsd félre, nem kötekedni akarok. De kifejthetjük a véleményünket igaz? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, azért is kérdeztem és örülök is neki, hogy másnak is van róla véleménye és leírja azt, mert már azt hittem, hogy senkinek semmiről semmi véleménye...:D
      Amúgy az igaz, hogy úgy sem lenne értelme, de már így sem sok van. Szeretem a sorozatot, ne értsd félre, de nem hiszem, hogy kell még az az 5. évad, mert már így is elhúzták.....vagy derüljön ki, hogy Ali él-e és lehetnének még más problémák is helyette, de nekem ez így már halál unalmas. :)

      Törlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...