Riverdale - Három új előzetes és plakátok

A CW új nagy dobása lehet a Riverdale, ami január végén érkezik a csatornára. A széria midseasonként lesz jelen és egyenlőre csak 10 rész készült el belőle. Főbb szerepekben Ashleigh Murray, Cole Sprouse, Luke Perry és Madelaine Petsch. Cole-t sokan ismerhetitek a Zack és Cody életéből, illetve Luke Perry neve az idősebb generációnak mondhat bármit is, hiszen a '90-es években sugárzott Beverly Hills 90210 főszereplője volt, amit mellesleg én imádtam. 
A történet egy tanév kezdetével indul, amikoris a kisváros próbál életre kelni egy nemrég meghalt gimnazista fiú halálából. A széria a mában játszódik és bemutatja az élet szürreális oldalát. 
Szerelem, kudarc, sokk, titkok, új diák és még sok egymást tartalmaz majd a széria. A csatorna csak remélheti, hogy bejön a sztori, ugyanis újoncai nem nagyon remekeltek az idén. A No Tomorrow és a Frequency sem váltotta be a hozzá fűződő sikereket, úgyhogy most minden a Reverdale-n múlik. Az első részt február 26-án mutatják be, melynek címe The River's Edge. 
Lejjebb az új előzeteseket, karakterplakátokat és promoképeket is megtaláljátok!

 

 













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...