Ryan Reynolds legjobb filmjei

Az új filmajánlós sorozatban megpróbálkozom egy olyannal, ahol egy-egy színész három legjobb filmjét kiemelem és írok is róluk pár sort, esetleg egy rövid kritikát. Természetesen csak olyan alkotásokat válogatok be, amiket már láttam is, épp ezért elsőként Ryan Reynolds dobogós helyezést elért mozijait sorolnám fel, előzetessel és ajánlóval együtt. Természetesen ott van a Zöld lámpás, a Testcsere, a Mindenképpen talán, de ezeknél nagyobb filmek kerültek nálam az első három helyre. Lássuk, melyek az én kedvenceim!



3. Élve eltemetve (2010)

A harmadik helyezett rögtön egy kevésbé ismert Ryan Reynolds-film. Az Élve eltemetve nem a színész vicces oldalát akarta bemutatni, hanem a tehetségét, hiszen az alkotás nagy részében a férfi egy koporsóban fekszik a föld alatt, így csakis magára számíthat. Nem mostanában láttam, de azt tudom, hogy megrendített és itt derült ki róla igazán számomra, hogy nem csak egy Deadpool-ra vagy épp egy "A hangok"-ra képes. Besorolás alapján dráma és thriller, mindegyik tökéletesen leírja a történet vonalát. Ajánlom bárkinek, aki nem csak egy vígjátékra kíváncsi a színésztől.



2. Deadpool (2016)

Épp a minap néztem meg a legújabb Ryan-mozit és pont azért, mert nem nyerte el 100%-ig a tetszésemet, lett csak a második helyezett. Persze ne értsetek félre, zseniális alakítás és a filmet is imádtam, de a dobogó legfelső fokára egyszerűen nem engedhettem. (Majd kiderül, hogy miért nem.)
Talán nem is kell sokat írnom a Deadpoolrról. Szuperhősös, romantikus, szellemes, vicces és nem utolsó sorban azok a megjegyzések! Komolyan mondom, egyre jobban imádom ezt a színészt és megérdemelne végre egy rangosabb díjat is. Bárki, aki szereti Ryant, a szuperhősöket, a vicces kijelentéseket, azoknak bátran ajánlom legújabb filmjét.



1. Nász-ajánlat (2009)

Nem hiszem, hogy szóba jöhetne bármelyik másik film, mint a Nász-ajánlat. Tudom, hogy többségeteknek a Deadpool a favorit, vagyis csak sejtem, de nekem 2009 óta, amikoris megjelent Sandra Bullock oldalán, azóta a kedvenc filmem, nem csak tőle, hanem alapból is. (Ha a Harry Pottert nem veszünk figyelembe.) 
Az egyik legviccesebb alkotást, amit valaha láttam és egyszerűen nem tudok elmenni a két főszereplő zsenialítása mellett sem. Nem csoda, hogy olyan sikeres lett, hiszen Sandra önmagában is nagy húzóerő, hozzávették Ryant is és megkapták 2009 legjobb vígjátékát. 


+1: Pluszban tudom még nektek ajánlani a Hölgy aranyban című drámát, ami 2015-ben készült el és részben német szinkron hallható belőle, hiszen a film nagy részét Bécsben forgatták le. A történelm dráma középpontjában Gustav Klimt egyik fő műve, a Hölgy aranyban áll, ahogy a cím is mutatja. Bár nem vagyok oda a történelmi témájú mozikért, ez megérintett, főleg azért, mert valójában megtörtént események alapján készült. Bátran ajánlom mindenkinek, nem csak Ryan-rajongóknak.

Nektek melyik a kedvenc Ryan Reynolds filmetek? Mik kerülnének az első három helyre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...