Hailee Steinfeld - Rock Bottom

Most már lassan két éve figyelem Hailee munkásságát és egyre jobban megszeretem a hölgyet. A korához képest már rengeteg mindent elért, mind a filmes világban, mind a zeneiben. A bemutatkozó klipje hatalmas sikert ért el, hiszen a "Love Myself" már több, mint 90 milliós nézettségnél jár a youtube videómegosztó portálon. 
A jelenlegi kislemez a "Rock Bottom" lett, amihez szólókarrierjének második videóklipje is elkészült. A dal a "Haiz" lemezén jelent meg a tavalyi évben, amit Mattias Larsson, Justin Tranter, Julia Michaels és Robin Fredriksson írt az énekesnő számára. A videó főszereplője Hailee-n kívül egy modell, John Economou lett. A "Rock Bottom" jelenleg a Billboard Mainstream Top 40-es listájának 38. helyén szerepel.

Értékelés: 10/8. A videó nem igazán tetszik, viszont a dal még mindig nagyon ütős és nem tudom megunni, ahogy a lemez többi számát sem. Aki esetleg nem ismeri még az énekesnőt, annak ajánlom ezt, illetve a "Love Myself" című alkotást is.
Ha esetleg mindez nem lenne elég, akkor a dalban és a videóban is közreműködik a DNCE, aminek frontembere Joe Jonas.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...