Szívek szállodája: Az első képek a folytatásról

Már többször írtam a Szívek szállodájának folytatásával kapcsolatban. Most megkaptuk az első képeket az "Évszakok"-nak elkeresztelt folytatásból. Mindig vágytam arra, hogy végleg lezárják a történetet, viszont most ismét elmondták, hogy az utolsó 90 percben se várjuk teljes véget, ezzel jelzik nekünk, hogy bíznak a további folytatásokban. 
Nem hiszem, hogy aggódnunk kéne, mert elrontják, hiszen hét évad alatt folyamatosan hozta a minőséget és a szintet. Az évek alatt újabb történetsorok merülhettek fel a karakterek világában és a készítőkben is, így reménykedem, hogy még további filmek kerülnek bemutatásra, ha nem, erről sem mertem álmodni, hogy elkészül. Az biztos, hogy ez az év az én évem, legalábbis, ami ezekkel kapcsolatos, hiszen több folytatásra is várok a sorozatok világában.

A részek legelőször ősszel kerülhetnek bemutatásra, de pontos időpont még nincsen. Az is kiderült a napokban, hogy a Sookie-t alakító Melissa McCarthy is visszatér pár cameo erejéig. Most már mindenki itt lesz, akire szükségünk van a teljes nosztalgiához! Már alig várom! És te?












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...