BRÉKING: Véget ér az Agymenők

A The Big Bang Theory rajongói reggelre igencsak szomorú hírre ébredhettek. A sorozat kreátorai, a csatorna és a színészek is megerősítették, hogy 12 év után, 2019-ben véget ér az Agymenő sorozat. Kaley Cuoco, Kunal Nayyar és Johnny Galeckiinstagramon köszönte meg a támogatást, amelyet a fanok nyújtottak ennyi időn át.


A széria 2007-ben indult útnak. Rengeteg nézettségi rekordot döntött meg, hiszen több 10 millióan követték figyelemmel hétről-hétre a tudósok történetét. Sajnos számítani lehetett a hírre, hiszen bár még mindig remek adatokat hoz, korántsem akkora siker, mint tíz éve volt. Szeptemberben tehát útnak indul a 12. és egyben utolsó szezon, amellyel ismét rekordot döntenek, hiszen az Agymenők lesz a valaha volt leghosszabban futó komédia a képernyőkön, megelőzve ezzel a Jóbarátokat is, amelyet 1994-től 2004-ig sugároztak.

A kaszában benne van a minőség romlása, a történet kifulladása és természetesen a fizetések emelkedése is. A legutóbbi évad berendelésénél már jelentkeztek gondok, hiszen a három főszereplő 1 millió dollárja részenként már soknak bizonyult. A mellékszereplők pedig még ennél is kevesebbet kaptak. Valószínűleg már nem tudtak tovább egyezkedni a csatornával, így végül emiatt is kerülhetett sor erre a döntésre.

Szeptember 24-én tehát útnak indul a történelem egyik legsikeresebb komédia sorozatának utolsó évada!

UPDATE: Friss információk szerint Jim Parsons nem kívánta folytatni a sorozatot, emiatt kerülhetett sor kaszára. Talán ő is úgy volt már vele, hogy nem tudnak újat mutatni, így inkább abbahagyná a szériát, márpedig Sheldon nélkül már semmit sem érne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...