Legacies - Megérkeztek az első hivatalos képek

Októberben egy újabb sorozattal gyarapodik a CW. A Legacies Julie Plec ötlete alapján a The Originals spin-offjaként készült el. Az első szezon azonnal megkapta a 22 részes berendelést, amely merész ötlet, tekintve, hogy milyen visszhangja volt az anyasorozat utolsó epizódjának. 


A csatorna semmit sem bízott a véletlenre. Hatalmas projekt keretében próbálja minél erősebben promotálni az újoncot. A Legacies első epizódját október 25-én, csütörtökön mutatják be, közvetlenül a Supernatural új epizódját követően. A páros erősnek is bizonyulhat, hiszen az Odaát 14. évada már jócskán rendelkezik rajongótáborral, akik a kezdetektől velük tartottak. A téma szintén hasonló, így ezzel sem lehet gond. Csak egy kérdés marad. Vajon Julie Plec szabad keze mennyire viszi el a szériát a dráma irányába, illetve vajon a színészek elegendőnek bizonyulnak-e egy egész sorozat cipelésére? 

Visszatérő karakterként jelen lesz Jeremy és Matt is, míg állandóként Alaric tér vissza, mint az iskola vezetője. Caroline valószínűleg nem lesz jelen, hiszen Candice nem igazán akarja kivenni a részét a készülő szériából. Valahogy meg is tudom érteni. Két pasit is kapott, aztán egyik mellett sem hagyták "megöregedni". 
A Legacies újoncai a két Salzman lány, Landon, Jacques és MG, akik pedig pasik terén erősítik a szériát. 

A továbbiakban megtekinthetitek az EW jóvoltából napvilágot látott hivatalos és BTS képeket is.




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...