Újabb képek Blake Lively és Anna Kendrick közös filmjéhez

Korábban már több alkalommal is írtam az A Simple Favor kapcsán. Pár hete az új előzetesek miatt volt bejegyzés a blogon, ám most, hogy közeleg a premier, egyre több információ lát napvilágot. Blake Lively és Anna Kendrick közös filmje szeptemberben kerül a vásznakra, így már nem sokat kell várni, hogy végre láthassuk az alkotást.


A két színésznő már több, mint egy éve leforgatta az A Simple Favor-t, ám a megjelenésre szeptember 14-ig még várni kell. Nagy szerencsénkre a magyar mozik is felkapták rá a fejüket, így az Egy kis szívesség címet viselő krimit egy nappal az amerikai premier előtt már mi is láthatjuk, és élvezhetjük.
További szerepekben feltűnik még Linda Cardellini, aki korábban a Doktor szösziben és a Túl a barátságonban is láthattunk. Mellette Ruper Friend, a Homeland Peter-je, és Eric Johnson, a Szabadság ötven árnyalata Jack Hyde-ja is szerepet kapott az újdonságban.

Az alábbiakban két új posztert és számos hivatalos képet nézhettek meg az A Simple Favor kapcsán!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...