Érkezik Tom Felton új sorozata

A Youtube plattformjára készítették az Origin című szériát. Főszerepben pedig nem is akárkik állnak. Korábban facebookon már említettem, hogy Tom Felton nagy dobásra készül. A The Flash-ből való távozása után a színész ismét sorozatban vállalt szerepet. A széria első szezonját tíz epizódra tervezték, amelynek első része november 14-én kerül fel a videómegosztó portálra. 


Tom mellett feltűnik továbbá Philipp Christopher, Nora Arnezeder, Natalia Tena és Belén Fabra is. A sorozaton a Lost és a The Crown producerei dolgoztak, így a sci-fi történet erre a két alkotásra fog hajazni. Az előzetesből ki is derül, hogy novembertől nem egy megszokott sztorit láthatunk a youtube-n. Az űrben játszódó Origin-ben hőseink a túlélésért küzdenek. Természetesen nem lesz hiány csalódásokból, hazugságokból és összeesküvésekből sem.

A premierre tehát november 14-ig még várni kell, de a bekezdés alatt megnézhettek egy hosszabb betekintőt, amelyből rengeteg minden kiderül az első tíz epizódról. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...