A Netflix megmentette a Designated Survivor-t

Nagy meglepetés ért minket a reggel folyamán. A Netflix úgy döntött, hogy megmenti az ABC által elkaszált Designated Survivor című szériát. Kiefer Sutherland szériája nagy veszélyben volt, hiszen a csatorna már nem kért belőle, ám rengeteg volt még benne a potenciál. Szerencsére azonban nem kell nélkülöznünk a sorozatot. 


A szolgáltató tíz részt rendelt be a politikai thrillerből, amelyben az Egyesült Államok elnöke életét vesztette, így Kiefer karaktere veszi át a gelyét. A showrunner is cserére került, ugyanis Neil Baer veszi át a korábbi készítő helyét. 

A harmadik szezonban Kirkman elnöknek szembe kell néznie a politikai valósággal és kampánnyal. Kiderül, hogy mi fog kelleni ahhoz, hogy újraválasszák az elnököt. Vajon milyen árat lesz hajlandó ezért megfizetni? Az évadban hangsúlyt kap a mai világ kampánystílusa, piszkos taktikái és finanszírozása is. 

A munkálatok ősszel kezdődnek meg és 2019-re saccolják a premiert. mark Gordon producer örül, hogy átkerült a sorozat, hiszen szerinte a legtöbb karakter nem volt megfelelően kidolgozva. Emellett pedig Kiefer is örömmel fogadta az újabb lehetőséget, ugyanis imádja alakítani Kirkman elnököt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...