A Pretty Little Liars sztárjainak élete a sorozaton kívül

Mivel a Pretty Little Liars lett a Revorina hivatalos sorozata, így megígértem nektek, hogy a héten külön figyelmet fordítunk a szériára. Az első témánk a színészek élete a valóságban, avagy mivel töltik a szabadidejüket, illetve melyik másik iparágban törtnek felfelé. A lányok között van zenész, filmszínész, családanya és még fiatal tini is.



Lucy Hale sorozatokban és filmekben kezdte el pályafutását, majd feltűnt pár zenés adaptációban is. Jelenleg első albumát promotálja, ami június elején jelent meg. Elkészítette első videóját is, melynek címe You sound good to meg lett, illetve már leforgatta soron következő klipjét is, ám ez még nem jelent meg. A sorozat mellett tehát Lucy inkább a zenei karrierjére koncentrál. Stílusa country, bár vannak kissé eltérő dalok, ezek vannak többségben. 
A Pretty Little Liars Aria-ja jelenleg nincs együtt senkivel, de járt már többek között David Henrievel, akivel a Wizards of waverly place című sorozatban ismerkedett meg. Az utóbbi időben újra összehozták őket a pletykalapok.

Ashley Benson inkább a a filmek felé kacsintgat. Több nagysikerű alkotásban szerepelt már, többek között a Spring Breakersben, ahol Vanessa Hudgenssel, Selena Goemzzel és James Francoval játszott együtt. A filmet tavaly jelentették meg, hatalmas pomotálások mellett. Erre az évre és mg 2015-re is van már készülő mozija, így nem unatkozik a háttérben sem. 
A Pretty Little Liars előtt szerepelt a Hajrá csajok 4. részében, itt a tánctudását is megmutatta.
Barátja nem igen akadt, vagyis nem olyan, aki a népnek is ismerős lenne, kivéve Tyler (PLL-Caleb), akivel egy fesztiválon kapták lencsevégre, ám ebből sem lett semmi, ugyanis azóta sem látták őket együtt. 

Troian az egyik a lányok közül, aki a sorozaton kívül inkább csendesen tengeti mindennapjait. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem csinál semmit. Sokat modellkedik, ráadásul jó néhány filmben is szerepet kapott, ám egyik sem volt átütő siker. 
A lányok közül ő a legidősebb és egyre jobban látszik rajta, hogy már nem 18 éves, ahogy a sorozatban. Ennek ellenére hitelesen alakítja Spencer szerepét, aki nem csak a szériában szerelmes, hanem a való életben is, ugyanis együtt jár Patrick J. Adamssel, olyannyira, hogy a férfi már el is jegyezte Troiant. 
A színésznőnek a sorozat előtt és közben is voltak/vannak kisebb szerepei, ráadásul még idén megjelenik a Chuck Hank and the San Diego Twins című filmje is.

Shay szintén a színészet terén szorgoskodik. Szerencséjére csodás teste áldották meg, ráadásul elég egzotikus kinézete van ahhoz, hogy egyre több magazin felkérje egy-egy fotózásra. A színésznő a sorozat előtt nem igen szerepelt nagyobb alkotásokban, csak kisebb szerepe volt például a Glee című szériában.
2013-ban a ACUVUE 1-DAY című műsor egyik metorja volt Demi Lovato és Joe Jonas mellett. A műsorba idén is visszatért. Párkapcsolatáról nem tudni sokat, csak annyit, hogy évek óta együtt van barátjával.

Sasha korából adódóan inkább a tiniket megcélzó filmekben alakít sikeresen. Első "komolyabb" filmje a Disney csatornánál volt, ahol a Bájos törtetők főszereplőnőjét alakította 2011-ben. 2009-ben forgatták le a Pretty Little Liars pilotját, ahol a színésznő még csak 13 éves volt, holott egy kicsivel idősebb karaktert kellett alakítania. Mára tart ott a kora, ahol Alié is a szériában. 
Tavaly a G.B.F. című filmben szerepelt, ahol sok tiniszínésszel hozták össze a filmet, ugyanis olyannyira nem volt támogatása a mozinak, hogy szinte semmit nem kaptak a színészek sőt, ők segítettek, hogy létrejöjjön ez a másságról szóló film.


Tammin Sursok az egyik legidősebb szereplő a sorozatban. A hölgy már 30-on túl van és egy gyermek boldog édesanya. Annyira szeret mami lenni, hogy állandóan képeket oszt meg a gyermekéről. 
A színésznő a sorozat előtt a Hannah Montana utolsó évadában szerepelt, ahol Jackson barátnőjét alakította. 
Emellett több kisebb filmben is szerepelt korábban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...