Kapcsolat

Kedves Látogató!

2013. május végén döntöttem úgy, hogy az egyszerű napi posztok helyett áttérek a kritikák világába. Természetesen az elején döcögősen indult a történet, de egyre több olyan dologról írtam, ami az olvasóknak is bejött, így fellendült a blog élete. Naponta érkeztem filmes vagy sorozatos kritikákkal, később pedig a könyvekről szőtt gondolataimat is megosztottam veletek. Mindeközben sokszor voltak kimaradások, hiszen az egyetemi évek alatt viszonylag kevés alkalmam adótott kritikákat megfogalmazni.

2017. nyarán befejeztem tanulmányaimat, majd elkezdtem dolgozni és mellette levelezőn tanulok tovább. Azt hihetné az ember, hogy így csak kevesebb időm akad írni, pedig kicsit sincs így. Az szabadidőm nagy részét olvasással és sorozatozással töltöm, így temérdek új információval rendelkezem, amiből építkezni tudok az oldal kapcsán.

Jelenleg úgy állunk, hogy bár nincs meghatározva a posztok mennyisége, igyekszem naponta jelentkezni legalább facebookon vagy instagramon. Ha máson nem is, a minőségen mindenképp észre lehet venni a változást és ezt a négy és fél évet. Remélem a közeljövőben tárhelyet is cserélhetek, de egyenlőre ez még a jövő zenéje. Addig is jó olvasgatást és böngészést!

Sok szeretettel várlak titeket vissza!

Üdvözlettel: Réka

Emailt a következő címre írhattok: revorinacritics@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...