Carrie Diaries - Vége a második évadnak

Befejeződött a Carrie Diaries második évada. A 13. részt január végén adták le. Nagy az esély arra is, hogy ez nem csak évadzáró, hanem sorozatzáró is lesz, mert nem mutat nagy érdeklődést a tinik körében. A nézettség alacsony, viszont az internetes letöltések száma magas, ezzel kapta meg a második évados berendelést. Vajon van esély egy újabb túlélésre? Nem tudom, de az biztos, hogy érdekesen zárták le.




Carrie feladta a főiskolai terveit, hogy a magazinnál dolgozzon. Nagy csalódás érte, amikor az első nap bement az irodába és Larissa közölte vele, hogy őt és Carriet kirúgták. Nagy megrázkódtatás volt ez a lány életében, hiszen erre alapozta a jövőjét, most pedig munka és iskola nélkül kell szembenéznie apjával, aki már annak sem örült, hogy a lány nem megy egyetemre, azt már végképp nem viselte el, hogy Carrie és Sebastian Malibuba költözzenek a fiú üzleti ügyei miatt. Az apja otthagyta őt, így csak Sebastianra és a barátaira számíthatott, ám az esküvőn volt egy olyan pillanat, ami miatt a lány úgy döntött, hogy mégis marad a városban. Könnyes búcsút vett a barátjától.

Az érettségi nem volt semmi mulatság, mint, ahogy Amerikában mindenhol. Sok vendég, díjak és búcsúzás.
Van, aki a Harvardra megy, van, akit eljegyeztek és van olyan is, aki nem tud magával mihez kezdeni. Ő Carrie. Mint már említettem, nincs munkája és nem is jár suliba, így kénytelen volt dolgoznia Talált is egy munkát a közeli étterembe és így tudja odaadni a bérlés összegét Larissának, ugyanis visszatért abba a lakásba, ahol a nő, majd a barátja lakott. Meghívta magához Samantát is, így most közösen osztoznak a lakáson, annak ellenére, hogy a nő már lakott már a lánnyal, aki nem díjazta Sam életstílusát.

Tehát a történet ennyi. Azt hiszem, hogy nem az egyik legjobban megtervezett sorozat, de nem is kell annak lennie. Ez nem a mi világunkban játszódik. Itt még mások voltak az emberek és a tinik is. Bár lezárásnak nem vészes, egy-két hiányos szállal, de szeretnék további évadokat, annak ellenére, hogy nem magas a nézettsége, ami szerintem nem olyan nagy probléma, hiszen a 18-34-es korosztályban rendre jól teljesít, ráadásul a nézettséget is folyamatosan hozza, ami jó is lenne, ha ez nem egy millió alatt lenne. Igaz, hogy a Beauty and the beast nézettsége ugyanígy mutat, így gondolom azt, hogy vagy ezt vagy azt meghagyják majd, de szerintem inkább erre van esély, hiszen, mint már mondtam, jobban teljesít a korosztályában és az internetes letöltéseknek a száma is meglepően magas. Lehet, hogy a rossz vetítése időpont teszi a  nézettséget, de nem fogják betenni olyan helyre, ahol sokkal nézettebb sorozatokat adnak le, mint az Arrow szerdán, vagy a TVD csütörtökön.

Reménykedjünk, hogy lesznek még részek, ha nem is sok, de egy jobb lezárás nem ártana. Egy kellemes és szerethető sorozatról van szó, az tudja is, aki nézi/nézte a Szex és New Yorkot.

Értékelés: 10/9. A maga módján majdnem tökéletes. Ha mással kéne összehasonlítani, akkor nem, de úgy gondolom, hogy ez egy másik műfaj, mint mondjuk az Arrow, így simán megérdemli a jó értékelést. Aki egy kellemes sorozatra vágyik, amitől kitud kapcsolni, annak csak ajánlani tudom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...