The Vampire Diaries - Elena halott?

A Vámpírnaplók utóbbi részeiben Kath és a lány nagyot alkotott, hiszen az ex-vámpír utazóvá válása nagyban segített a tervük megvalósításban. A terv az volt, hogy Elena bőrébe bújva Kath tovább élhessen, bár a lány harcolt a testében, mára Kath átvette az irányítást, így rajta és a lányán kívül senki nem tud a cseréről.




Most, hogy Kath visszatért, természetesen mindenkinek bekavart. Szakított Damonnel Elena nevében, Stafannal is összeveszett és visszatért régi önmagához. A tipikus Damon, aki összetörve mindenkinek az életét megkeseríti. Jeremyt majdnem megölte, Enzoval újra jó barátok lettek és még sorolhatnám. A tipikus Damon. Fogadni mernék, hogyha Elena újra köztünk lesz, ami tuti, hogy így lesz rövid időn belül, megint megbán mindent, de mivel Jert akarta bántani, így majd nem fogadja vissza. Bár nem rosszak a részek, de valahogy egyértelműek, ne nagyon tudnak 5 évad után még mindig teljesen különböző részeket csinálni, maik nem hasonlíthatóak és egyértelműek.

Stefan megint csak bedőlt Kathnek, pedig annyira észrevehető, hogy nem Elena az, de persze, hogy egyik sem veszi észre, mert elvakultak, pasik, erre csak ezt lehet mondani. 
Matt és Tyler karaktere az utolsó részben teljesen felesleges volt, időhúzás. Bonnie megint csak visszatért a gyökereihez és próbálja megmenteni a pasiját. 
Valahogy már én is kezdek kiábrándulni a sorozatból. bár a negyedik évad nem volt az igazi, de ott még éreztem a Vámpíranplók-feelinget. Lehet, hogy benne van az is, hogy nincsenek Ősök, de a legzavaróbb, hogy alig maradt meg régi szereplő. Semmi hangulata a sorozatnak. Nagyon szomorú vagyok, hogy Mystic Fallsból is alig kapunk, nem csoda, hogy a sorozat nézettsége hétről-hétre csökken. Az utóbbi az eddigi legkevesebb nézőt hozta. Ennek ellenére nem kell aggódni a kaszától, hisz még mindig nagyon nézett a The CW-nél, de valamit már muszáj lenne tennie az íróknak, mert egyre többen ábrándulnak ki a sorozatból. Az biztos, hogy nem fogom kaszálni, mindig megnézem és szeretem, de már nem az igazi és nem is a régi.

Értékelés: A 100. részre még azt mondom, hogy oké, de az utóbbi részek már csak egy 10-es skálán 5-6 pontot érnek el. Nem tudom reálisan pontozni, mert elvakult a sorozattal, de nem hiszem, hogy ennél többet bárki is adna már rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...