Shakira ft. Rihanna - Can't Remember To Forget You

Már egy ideje megjelent a két énekesnő közös dala, most már a klip is felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra. A Rihanna és Shakira közös alkotása már akkor is nagy feltűnést keltett, hiszen nem egy megszokott párról van szó. Shakira kezdi a dalt, majd Riri is bekapcsolódik. A dal nekem első hallásra nagyon tetszik, a klip viszont olyan átlagos lett, nem fogott meg, de nem is volt rossz. A nézhető kategóriába sorolnám.


A klip nem lett provokatív, nem kell hozzá 18-as karika sem. Egyáltalán nem lett olyan, mint amilyenre az ember és köztük én is számítottam volna, bár Riri tud durva dolgokat csinálni, Shakirától nem megszokott a meztelenkedés, éppen ezért gondolom, hogy egymásra voltak jó hatással. Ketten együtt egy fantasztikus duettet hoztak össze, ami felejthetetlen lesz az évek során.


1 megjegyzés:

  1. Szerintem a klip borzalmas. Nem értem, hogy minek kell semmit mondó erotikus tartalommal megtölteni egy zenét, kétlem, hogy anélkül nem lehetne eladni, de így... És Shakira sokaknak okozott csalódást, amiért anya létére ennyire provokatívan viselkedett a klipben, szép példát mutat így a gyerekének..

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...