Teen Wolf - A téli felvezetés

A Teen Wolf, csakugyan, mint a Pretty Little Liars a nyári szünetéről tér vissza fél év után. A megszokott rész volt még több sötétséggel. Nem is lesz baj, hogy ez az évad extra hosszú, bár az eleje döcögősen indult, mára már beindultak a dolgok, csak az új főgonosz nem jelent meg, bár én személy szerint nem is hiányoltam.




A nyári fináléban a három főszereplő meghalt, majd visszatértek, ennek a mellékhatását láttuk a mostani részben. Stiles állandóan hallucinált, ahogy a többiek is. Nem tudta eldönteni, hogy álmodik-e vagy nem, nem tudott sem olvasni, sem írnia  végére. Scott azon kívül, hogy nem tud uralkodni az átváltozásán és mindent beképzel nem kapott nagyobb szenvedést, viszont Alison nem csak, hogy hallucinált, hanem a halott rokonát látta mindenkiben, az egyik pillanatban majdnem megölte Lydiát is, de szerencsére nem sikerült neki, mert Isaac ott termett és elkapta a nyilat.

Nagyjából ennyiből állt a rész, bár kaptunk néhány poént Scott anyjától és Stiles apja is új dologba vágta a fejszéjét, hiszen előkereste a régi lezáratlan ügyeit és sok olyat felfedezett, amelyikben részt vehetett egy vérfarkas, így Scott segítségét is kérte, aki meg is találta az egyik áldozatot, aki, mint kiderült teljesen alakváltó.

Szerencsére ebben a részben sem maradhattak el a Stiles-Scott poénok. Komolyan, az mellett, hogy sötét a sorozat, őket mindig ki lehet nevetni, még egy halál közeli időpontban is, mert annyira meg tudnak lepődni, mintha nem ezt látnák minden nap.

Az új csaj megjelenése merőben új volt nekem, mert nem olvastam spoilereket az évad ezen feléről. Azt tudom, hogy még lesznek újak, de itt már egy-két dolog egyértelművé vált, minthogy Scott és közte lesz valami. Bár, ha már Alisonnal annyi mindennek, amit sajnálok, akkor legyen már egy kicsit pasi is Scott, ne csak farkaska, aki már Alfa, tehát a farkaska nem jó megfogalmazás, de Damon Vámpírnaplókos megszólalása után, már csak azok maradnak.

A rész értékelése: 10/7. Az tuti, hogy a Pretty Little Liars új részénél jobb volt, de még nem volt az igazi. Hiányzott az akció, de gondolom, ez még csak egy felvezetés volt a következő részekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...