Pretty Little Liars - A téli premier első képei

Az első hivatalos képet hetekkel ezelőtt megkaptuk, ahol a négy lány látható az öt éves ugrás után. Most viszont egyre jobban közeledünk a premierhez, így megkaptuk az első adag hivatalos epizódképet is. Ami a nyáron történt, ahhoz még mindig nem tudok mit fűzni. Egy részről értelmes megoldás, de sokkal több a hátulütője a dolognak. Kiderült ki 'A', de nem lettünk sokkal okosabbak sem. Spoileresen folytatom!


Már évadok óta meguntam a Pretty Little Liarst, legtöbbször a megszokás vett rá, hogy megnézzem a részeket, most viszont régóta nem érzett várakozás kapott el. Végre nem ugyanaz a sztori, ugyanaz a gonosz, mégha még mindig egy ember keseríti meg a hazugok életét. Ez egy dolog, tudnak ebből jót is kihozni, ha nem esnek megint abba a hibába, hogy minden a végtelenségik elhúznak, mert akkor megint nem érnek el vele semmit. Biztosítottak, hogy a 7. évad lesz az utolsó, tehát szeretném, ha az ez a másfél szezon nem ugyanarról szólna, amiről az első öt és fél. Kellett nekünk ez a felfrissülés és persze az is, hogy ne legyen minden happy. Nézzük, mit tudunk eddig az új kezdésről!

Eddig annyi biztos, hogy öt évet ugrunk az időben és a lányok megint Ali miatt kerülnek közelebb egymáshoz. Mindegyikük új életet kezdett, messze Rosewoodtól, de most megint itt kötöttek ki és valószínű, egy darabig maradni is kényszerülnek.
Az biztos, hogy Hanna el lesz jegyezve, de se a Haleb, se a Spoby, se az Ezria páros nem marad meg. Emilyről nem nyilatkoztak eddig. 
Melissa visszajön és jelen lesz a sorozat következő részeiben. Alison már férjhez ment, nem máshoz, mint egy pszichológushoz, illetve a Rosewood High Schoolban tanít. 
A fiúkról nem sokat tudtunk meg. Ezra és Aria szoros kapcsolatban lesznek továbbra is, de csak munka szempontjából. Toby az előzetesben leütött valakit (sokak szerint Calebet), Caleb pedig ahogy tudjuk, Spencer lakótársa lesz. 

A jövő héten adásba kerülő speciális epizódban többek között arra is kitérnek, hogy mi történt a hazugokkal öt év alatt. Megtudjuk, hogy ki jegyezte el Hannát és, hogy miként történt meg, illetve kapunk két eddig nem látott jelenetet. Az epizód ketten kerül adásba, nálunk pedig szerdán lesz látható.

BREAKING: Hivatalosan is érkezik majd a későbbiekben egy PLL film. Egyenlőre nem tudunk semmit, csak a készítő jelentette be és nem rögtön a sorozat után érkezne.



Itt pedig a képeket nézhetitek meg a téli premierről!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...