A CW berendelte sorozatait

Az éjszaka folyamán érkezett a hír, miszerint a CW berendelte sorozatait a következő szezonra. A csatorna idén nem siette el, hiszen tavaly már januárban közölte a listát, most viszont áprilisig várnunk kellett. Nagy meglepetések nem voltak, hiszen a legtöbbre számítani lehetett. Érkezik tehát a Supernatural 14. évada, az Arrow 7. szezonja, de új lehetőséget kapott a The Flash, a Jane The Virgin, a Legend's of Tomorrow, a Crazy Ex-Girlfriend, a Supergirl és a Riverdale. Az újoncok közül a Black Lightning és a Dynasty élte túl. Utóbbi azért is érdekes, mert a csatorna első sorozata volt, amely a célközönségben elérte a kritikus 0,1-es szintet. Úgy látszik manapság már ennyi is elég a CW-nél egy új szezonra. 


A másik két újonc, a Valor és a Life Sentence sorsa még kérdésesnek tűnik, de mindenki tudja, hogy semmi esélyük. A Valor színészei már új sorozatokban forgatnak, míg a Life Sentence botrányos nézettség miatt van veszélyben. El is költözött péntekre, ami miatt a The Originals premierjét előre hozták április 18-ra. Az iZombie és a The 100 sorsa továbbra is kétséges, bár utóbbi új szezonja még el sem startolt. 

Még annyit, hogy a Jane The Virgin főszereplője, Gina Rodriqez elárulta, hogy valószínűleg az 5. évaddal véget ér a széria, ezzel egyetemben pedig a Crazy Ex-Girlfriend Rachel Bloomja is megosztotta a hírt, miszerint az ő szériájának is hamarosan vége.

Forrás: http://ew.com/
http://sorozatjunkie.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...