Szívek szállodája - Évszakok

Újabb információk a visszatérő kapcsán. Úgy látszik, hogy egyre többen térnek vissza az új "évadra". Az eddig bejelentettek Vanessa Marano (April), Jared Padalecki (Dean), Milo Ventimiglia (Jess), Michael Winters (Taylor), Liza Weil (Paris), Liz Torres (Ms. Patty), David Sutchliffe (Christopher), Sally Struthers (Babette), Danny Strong (Doyle), Emily Kuroda (Mrs. Kim), Matt Czuchry (Logan), Rose Abdoo (Gypsy), Tanc Sade (Finn - Logan barátja, őt még nekem is vissza kellett keresni, hogy kicsoda), Yanic Truesdale (Michel), Sean Gunn (Kirk), Kelly Bishop (Emily), Keiko Agena (Lane), Scott Patterson (Luke) és persze Alexis Bledel (Rory) és Lauren Graham (Lorelai). Rajtuk kívül Richard lenne még fontosabb szereplő, de mint tudjátok, sajnos Edward Herrmann 2014. december 31-én elhunyt, így egyenlőre nincs arról információ, hogy pótolják-e a karaktert vagy nem tűnik fel az új évadban Rory nagypapája. Illetve egy karakter még nem biztos, Melissa McCarthy állítása szerint nem kapott meghívót az új évadra, a rendezők szerint pedig nem akar részt venni, így nem tudunk semmi biztosat a jövőjéről.

A rendezők most is Amy Sherman-Palladino és Daniel Paladino lesznek, akik már sokáig dolgoztak együtt a színészekkel az eredeti sorozat évadai alatt. A hivatalos bejelentésre január 29-én került sor, bár már előtte is biztosan lehetett tudni, hogy érkezik a folytatás, mégpedig a Netflix jóvoltából. Az imdb szerint 2016-ban már leadják a részeket, de ez egyenlőre nem biztos, sőt, inkább 2017-re lehet tippelni. 

Említettem már, hogy négy epizód került levetítésre, egyenként kilencven percesek lesznek. Mindegyik rész egy-egy évszakot mutat majd be, a 7. évad befejezése után 8 évvel. A részek már javában forognak a múlt héttől, így reméljük sok-sok forgatási képet kapunk majd.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...