Önkritikával tért vissza Taylor Swift

Pár napja robbant a bomba, hogy a legtöbbet vitatott énekesnő hamarosan visszatér. Ezt követte a dal-, majd a klippremier is az éjszaka megrendezett MTV Video Music Awardson. A szám eltér az eddig megszokott country és egy kicsit a pop stílustól is. Taylor már rég nem az a jó kislány, ahogy őt a nagyközönség megismerhette, de amit most összehozott az egyszerűen zseniális. Bár a refrént még szoknom kell, mert nem az én világom, de összességében nem tudok belekötni a Look What You Made Me Do című alkotásba. 
A videót önkritikának szánta és megmutatta a rajongóknak és a világnak, hogy szerinte miként nézhet ki ez az utálat kívülről. Le a kalappal előtte. Nem tudom, hogy mi az igazság az ő életéből, de szerintem nem is lényeg, ha emellett valaki ilyen mesterműre képes. 
Gyűlölet ide vagy oda, eddig szinte minden rekordot megdöntött a visszatérő alkotás. A legtöbbet hallgatott dalszöveges videó lett 24 óra alatt a youtuben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...