Gossip Girl - 5+1 legjobb dal

Íme a 5+1 legjobb dal, ami elhangzott a sorozatban.

5+1. Fun - We Are Young

Az 5. évad 24. részében elhangzott a mai zenepaletta leghallgatottabb dala a We Are Young a Fun. című zenekartól. Bár még elég újak a zeneiparban, mégis hatalmas sikereket értek már el, főleg ennek a dalnak köszönhetően.




5. Cobra Starship - Good Girls Go Bad

A 3. évad 2. részében csendült fel a Cobra Starship Good Girls Gone Bad című dala. Az érdekessége, hogy Leighton Meester is énekel a dalban és a klipben is jelen van, mint énekesnő. A klip 2009 nyarán látott napvilágot.


4. Leighton Meester - Somebody to Love

Egy újabb dal Leightontól, a sorozat Blairjétől, immáron egy saját dala csendül fel a 3. évad 9. részében. A színésznőnek több saját dala is van, amik kisebb-nagyobb sikert értek el a rajongók körében. Főleg Leighton rajongói azok, akik szeretik a dalait.


3. The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

Nemcsak Leighton dolgozik a sorozatból a zeneiparban is. Az azóta már színésznőként visszavonuló Taylor Momsen, a sorozat Jennyjének saját zenekara van. 2010-ben jelent meg az első albumuk, idén pedig már a második fog kijönni, ha minden jól megy.


2. The Pierces - Secret

Ez a dal a Pretty Little Liars rajongóinak ismerős lehet, hiszen ez a sorozat betét dala is, viszont nem az az egyetlen sorozat, amiben felcsendült. Először ugyanis a Gossip Girlben volt hallható az első évad 10. részében azon a bizonyos bálon. A The Pierces dala nemcsak hallható volt, hanem ők maguk is felléptek a sorozatban különböző dalaikkal, viszont ez az, amire az Upper East Side tinijei táncoltak azon az estén.


1. Florence And The Machine - Youve got the love

Bár nem egy elhíresült dal, de ez hangzott el utoljára a sorozatban. Bizony, ez volt az a dal, ami felcsendült, mikor Serena és Dan összeházasodtak az 5 évvel későbbi jelenetben és a legtöbb sorozat szereplő jelen volt az esküvőn. Szerintem a jelenetet sokan megsiratták és ebben a dal is "segített". Amúgy a dal cseppet sem mai, ugyanis még 2009-ben jelent meg az együttes lemezén.


1 megjegyzés:

  1. Leighton-tól két szám van amit szeretek: a Your Love's a Drug-ot és a A Little Bit Stronger-t. A The Pretty Reckless-nek pedig sok jó számuk van.

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...