Tuti Gimi - 2. évad

Végeztem a 2. évaddal is. Meg kell, hogy mondjam, hogy fejlődött a sorozat jó irányba is, viszont nekem kezd kicsit sok lenni a "véletlen". Ott van Nate és Haley. Miután a csaj elhagyta a férjét, a pasi megőrült és képes lett volna saját magát is megölni, de nem sikerült neki, majd azt sem vallotta be, hogy miért is tette ezt az egészet. Oké, hogy szenved Haley miatt, de kezd hasonlítani egy szappanoperára. Viszont a történésekkel szenben a szereplők nagyon sokat javultak. Nem csak a főbb karakterek és az azokat játszó színészek, hanem a mellékszereplők is. Több új karakter is jött a sorozatba, ami jót tett annak.
Keith és a majdnem feleségének a szála megint nem nagyon illett a képbe. Oké, hogy Dan tehet az egészről, de ez megint olyan, mint egy szappanopera. Oké, nagyon is szeretem azokat, legalábbis a régieket, de ez egy tinisorozat, nem egy argentin széria.



Lucassal semmi érdemleges nem történt az évad során, amit nagyon sajnálok. Oké, volt egy-két nagyobb megmozdulása, de igazán haley és Nate volt a tartó oszlop, illetve Dan és az ő "művei". Még Jake és Peyton voltak azok, akiknek még elviselhető volt a történetük, tehát akár még el is hittem volna, hogy igaz lehet. Bár azt nem értem, hogy ennyi szenvedés után Jake miért is adta fel tulajdonképpen a saját gyerekét. Egész évadon keresztül harcolt érte, most, hogy a csaja elvitte Jennyt, lelép. Akkor nem is szerette annyira azt a picit, aki mondjuk nem is biztos, hogy a sajátja, de mint mondta, nem a vér számít, hanem a szeretet, ami nagyon is igaz. Hiszen nem egy pár fogad örökbe gyereket és mégis ugyanúgy szeretik, mint a sajátjukat, tehát nem feltétlenül kell vérrokonnak lennie, hogy szeresse. persze nem biztos, hogy nem az, de szerintem Jakkel még fogunk találkozni a következő évadokban, nem valószínű, hogy ilyen egyszerűen eltűnik a semmiben.


 Felix és Anna is leléptek az évad során, bár mellékszereplők voltak, Annát nagyon megkedveltem. Brooke viszont még mindig keresi saját magát, amiben valaki már igazán segíthetne neki, mert nem hiszem, hogy a következő évadokban olyan könnyen megtalálná, azt, hogy ki is ő valójában.

Lucas anyja és Andy története is egy mellékszál volt, de jól beleszőtték az egész sorozatba, hiszen a végén, mielőtt a csávó elhagyta Tree Hillt, segített leleplezni Dant, aki az évad utolsó részének az utolsó perceiben elég meleg helyzetbe keveredett, hiszen valaki majdnem megöli, persze ez nem biztos, de ő főszereplő, nem fogják csak úgy kiírni. :D


Összegzésül. Dannel nem tudni, hogy mi lesz. Lucas bevallotta Brookenak, hogy mit is érez. Haley és Nate elváltak, de a lány visszatért az utolsó részben, aminek biztosan lesz folytatása, hiszen ők az igazi pár a sorozatban. Nate újra haragban Lukekal, aki hazudott neki. Brooke elment, Pexton viszont egyedül maradt, mivel Jake elment. Brookék elszegényedtek, majd beköltözött Luke helyére, aki elment Danhez lakni, majd visszament újra az otthonába.

Az évad értékelése: 10/7. Nem tudom, hogy mennyit is adtam az előzőre, de mivel a történet laposodott, illetve túlzottan erőltetett volt, így nem kap jobbat, viszont a színészek javulnak, ami szerintem fontosabb bármi másnál. Meglátjuk, hogy milyen lesz a 3. évad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...