Minden jelenleg futó sorozatát berendelte a The CW

Hát igen, erre is kevesen gondoltunk, hogy minden jelenleg futó CW sorozat megmenekül, bár tekintve az újoncok sikertelenségét, talán nem is olyan meglepő. Azt már tudtuk egy ideje, hogy a Beauty and the Beast nem kap újabb évadot és a 13 részes 4. évad lesz az utolsó, amit a nyáron vetítenek le, de azért ha nem is mind, a Crazy Ex-Girlfriend és a Jane The Virgin alacsony nézettsége ellenére is berendelést kapott, mégiscsak nagy csoda. Igaz, mind a kettő női főszereplője Emmy-díjat nyert, ami nagy elismerés a CW számára, így talán érthető, hogy még megmentették.


Ezek alapján tehát az alacsony nézettségnek örvendő, de a pénteki nap után kicsit fellendülni látszó Reign megkapta a 4. évadát (amiben viszont Torrence nem kap szerepet, ugyanis másik sorozatban mutatja meg magát hamarosan). A The 100 minősége alapján nem lep meg, hogy a 4. évaddal is visszatér. Az iZombie nem igen tartja magát a The Flash mögött, mégis kapott 3. évadot. A vámpírjaink, mint a The Originals és a The Vampire Diaries is visszatér, előbbi 4., utóbbi 8. évaddal. A Crazy Ex-Girlfriend a 2. évaddal folytatódik, a Jane The Virgin már a 3. évadát fogja megérni, a The Flash szintén három szezont tudhat hamarosan magáénak, míg az Arrow 5. évadát. A Supernatural viszont egy különc, ugyanis a 12. évadával a leghosszabban futó WB-CW sorozat lett, ugyanis utoljára a Hetedik mennyország érte meg a 11. évadot, de még az sem kapott több szezonos berendelést. Le a kalappal a fiúk előtt, főleg, hogy még mindig az egyik legsikeresebb széria a csatornán. 

Azt nem tudni, hogy melyik sorozat hány részes berendelést kapott, de gyanítható, hogy a The 100 továbbra is midseason széria lesz, a Crazy Ex-Girlfrienddel egyetemben. Ezen kívül a Reign lehet még rövidebb és talán még a vámpírok sorozatai vannak ilyesfajta veszélyben, de ki tudja előre? Örüljünk most annak, hogy mindenki megmenekült és senkinek sem kell sírnia a kasza miatt. További infók később! 


Ami az évadfinálékat illeti, először az iZombie búcsúzik április 12-én, majd a Crazy Ex-Girlfriend. A többiek májusban vonulnak szünetre őszig. Ami viszont nem tudom, hogy miért van, az pedig a TO és a TVD szétszedése, ugyanis utóbbi egy héttel előbb finálézik, mint a The Originals. Na, majd kiderül. 
Ami az újoncot illeti, a Containment április 19-én érkezik a The Flash felvezetésével. Én már most temetem, bár biztosan belenézek, aztán meglátjuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...