Újabb One Tree Hill renuion

Már tavaly Párizsban is volt egy nagyobb renuion a rajongók számára, ám az idei Willminghtonos mindent felülmúlt. Sajnos Sophia nem tudott jelen lenni, de Hilarie, Chad, Shantel, Bethany és a többiek újra találkoztak egy pár óra erejéig, még egy kisebb karaokera is sor került. 


A két napos rendezvényen a széria színe-java feltűnt és láthatóan még mindig nagyon szeretik egymást, több közös selfie is erről tanúskodik, ami a sztárok instagram oldalára is felkerült. 
A 23-24-ei Willminghton-os találkozón kívül idén még több helyszínen is összegyűlnek a színészek, ilyen például az augusztusi montreali renuion, szeptemberi londoni, az októberi párizsi és a novemberi chicagoi, ezen felül egy saját rajongói fórummal Chad Rómába is ellátogat szeptemberben. 

A sorozat 2012-ben ért véget kilenc évad után. Sok mindent megértek a készítők és a színészek is, hiszen ezidőben volt jelen az írói sztrájk, majd Chad és Hilarie elhagyta a szériát, ami miatt a nézettség is megcsappant. Ekkor lépett be Shantel és Robert is, ami jót tett a lappangó Tuti giminek. Bár a minősége sosem tért vissza, bátran mondhatom, hogy nekem az örök kedvencem. Sokáig nem volt egy sorozat sem, amit meg tudtam volna nevezni legjobbnak, aztán jött a One Tree Hill és mindennek vége szakadt. A mai napig végig tudom darálni, akár többször is egymás után, szóval, ha esetleg te még nem estél neki, akkor itt a nyár és az alkalom, hogy egy remek élménnyel gazdagodhass a forróbb napokon.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...