Pretty Little Liars - Ma éjjel lezárul egy korszak

Ahogy idén már több sorozat, úgy a Pretty Little Liars is végleg elbúcsúzik a nézőktől. A The Vampire Diaries után az egyik legmeghatározóbb széria volt az életemben, hiszen ezeket kezdtem el elsőként feliratosan követni. Ennek már hét éve és bizton állíthatom, hogy bár a minőség már rég nem az igazi, mégsem bántam meg egy kicsit se, hogy belekezdtem a Csinos kis hazugok szériába.


Természetesen a sorozatkritika sem maradhat majd el, de a mai nap még az emlékezésé. Összegyűjtöttem pár érdekességet nektek a hét évről.

- 2010. június 8-án indult útnak a sorozat.
- Pontosan 160 rész készült el.
- Kizárólag a négy lány szerepelt az összes részben.
- A férfi szereplők közül Ian Harding, azaz Ezra Fitz tűnt fel a legtöbb epizódban.

Ami még fontosabb, hogy mi vár ránk a fináléban?

- A sorozatzáró epizód 2 órás lesz.
- Egy egyéves időugrás is bele lesz iktatva.
- Legalább két esküvőre kerül sor a fináléban. (Az egyiket már tudjuk, hogy Ezriáé lesz, de vajon ki esküsznek még?)
- Az édesanyák is feltűnnek és fontos szerepet kapnak a két órában.
- Wrennek köze lesz a végső nagy csavarhoz.

De természetesen megtudjuk, hogy ki A.D. és, hogy milyen indítékai voltak a tetteire. Emellett a másik fontos megválaszolt kérdés lesz, hogy ki az Emison baba apja


Ami a kedvenceimet illeti a sorozatból:

- Kedvenc karakter: Az elején még Ariat mondtam, de ahogy haladtunk előre, úgy Spencer előrébb lépett. Sajnálom, hogy a végére elővették ezt a "Mary Drake az anyád" dolgot.
- Kedvenc színész: Talán amiatt is lett Spencer a kedvenc karakter, mert Troian a legtehetségesebb a lányok közül és valahogy közel éreztem magamhoz.
- Kedvenc páros: Annak ellenére, hogy Spencer a kedvenc karakter, a párosok közül örök Ezria-s leszek.
- Kedvenc férfi karakter: Szerintem már senki sem érti a gondolatmenetemet, de örök kedvenc Caleb. Ezrát is kedvelem, de külön valahogy nem az igazi.
- Kedvenc dal: Ha a főcímdalt nem említjük, akkor a 3. évad promojában elhangzott ZZ Ward: Til the casket drops a favorit.
- Kedvenc epizód: Nem nagyon volt, bár Mona leleplezése talán a kedvenceim között volt.
- Kedvenc jelenet: A divatbemutató, az összes Ezria és Spoby jelenet. Túl sok lenne felsorolni mindent.

És, ha mindez még mindig nem lenne elég, elhoztam nektek az utolsó rész hivatalos képeit is! (feljebb már láthattatok kettőt)











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...