Megérkezett Colleen Hoover új könyvének borítója

Colleen Hoover napjaink egyik legfelkapottabb írója. Tavaly jelent meg idehaza a Confess, illetve az It Ends With Us című kötet, amelyeknek hatalmas sikere volt. Nyárra tervezi legújabb alkotásának megjelenését is. Az All Your Perfects július 17-én debütál angolul, tehát ideje készíteni a zsebkendőket. 


A történet Quinn és Graham szerelméről szól, akiknek házassága veszélyben van. A túl sok hiba és titok, amelyet rejtegetnek a másik elől, gondot okoz az életükben. A könyv arról szól, hogy két sérült ember szerelme vajon túlélhet-e egy egész életet? Ha ennél többet szeretnél róla tudni, ITT egy cikk, ahol az írónő bővebben kifejti azt.

Az All Your Perfects borítója nemrég került bemutatásra. A Goodreads-os értékelésen jelenleg 4,67-en áll az 5 csillagból, ami nagyon jó aránynak számít. 

Forrás: http://www.deszy-konyv.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...