The Originals - Itt az utolsó évad előzetese

Vészesen közeleg az idő, amikor már az Ősiek sem lesznek velünk. A The Vampire Diaries története 2009-ben kezdődött el, és bár az anyasorozat tavaly búcsúzott a nézőktől, a The Originals még egy évados berendelést kapott ezt követően. Ám a nézettség jelentős csökkenése miatt a csatorna úgy döntött, hogy ideje véget vetni a vámpírok sztorijának és egy lezárást adni nekik. A spin-off utolsó szezonja április 20-án startol el egy pénteki napon.


A történet szerint az ősi vámpírok továbbra is távol vannak egymástól, Hope felnőtt, Hayleyre pedig talán rátalál a szerelem. A lány és Klaus közös gyermekének ereje azonban kiteljesedett, így már jócskán használatba is vette már ebben a harminc másodpercben is. A szereplőkről annyit lehet tudni, hogy Hayley valószínűleg korábban ki lesz írva a történetből, ugyanis Phoebe Tonkin jóval előbb befejezte a széria forgatását a többiekhez képest. 
A színészek közül természetesen jelen lesz továbbá Joseph Morgan, Daniel Gillies, Charles Michael Davis, Yusuf Gatewood, Riley Voelkel és persze Claire Holt is. A meglepetés karakter pedig mindenképpen Caroline, akit Candice King testesít majd meg. A Klaroline rajongók legnagyobb örömére ráadásul nem csak egy epizódra tűnik fel.

Azt pedig senki se felejtse el, hogy már előkészületben van a sorozat spin-offja, hiszen nagy eséllyel rendelik be Hope történetét. Erről itt olvashattok bővebben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...