Összeházasodott Italia Ricci és Robbie Amell

A Designated Survivor és a The Flash sztárja még 2008-ban találkoztak és kezdtek el randizni, ekkor volt Italia 21, Robbie pedig 20. Azóta sok minden történt velük, többek között a 2014. augusztusi eljegyzés és az azóta tartó szervezkedés. A színésznő már hónapokkal ezelőtt ruhát próbált és több legény-leánybúcsúra is sor került, különböző baráti társasággal. A próbavacsorát pedig a hét végén rendezték meg. Bevallom őszintén, még mindig azt hittem, hogy még mindig heteket kell várnunk az esküvőre, de szerencsére nem így lett. Robbie megígérte, hogy ez Italia utolsó éve, amikor még a Ricci nevet használja majd. Így is lett, hiszen 2016. október 15-én egy romantikus esküvőt tartottak Los Angelesben, a család és barátok körében. 


Egyenlőre csak egy kép került nyílvánosságra, de nekünk az is pont elég, hiszen a Chasing Life színésznőjének Rosa Clará ruhája teljes egészében látható, illetve Mr. Amell Samuelsohn öltönye és cipője is pontosan kivehető.
Jelenleg roppant féltékeny vagyok rájuk, hiszen a kapcsolatuk nekem mindig is példaértékű volt. Most is látszik, hogy mennyire boldogok és reméljük nem végzik úgy, mint a legtöbb hollywoodi pár! Sok boldogságot Mr. és Mrs. Amell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...