Újabb előzetes a Gilmore Girls folytatásához

Én már nem tudok várni november 25-ig sem, ugyanis ekkor kerül ki a Gilmore Girls folytatása. A négy rész, ami a négy évszakot mutatja be, szerencsére egy napon jön ki, így egy percet sem kell várni a többire. Komolyan kirázott a hideg, mikor megnéztem az előzetest. Minden részlet ugyanolyan, mint 10 éve volt. A ház, a bolt, a kávézó, még a nagyiék villája is. 
Az előzetesből megtudjuk, hogy Lorelei még mindig Luke-al van, amit természetesen megkérdőjelez. Rorynak se munkája, se élete, így végül Londonba utazik munkát keresni, a legidősebb Gilmore pedig férjét gyászolja, akivel nem érték meg az 50 éves házassági évforduójukat sem. (Mint tudjuk, a Richard Gilmore-t alakító színész Edward Hermann, közel két éve hunyt el.)

A trailerben feltűnik Milo Ventimiglia (Jess), Jared Padalecki (Dean) és Matt Czuchry (Logan) is, így nem tudni, hogy Rory végül melyikük mellett köt ki, de tény, hogy mindegyikük kinézete csak jobb lett az évek során. Én sem tudnék választani a helyében. 


Tessék nosztalgiázni és élvezni az új előzetest, hiszen már csak kereken egy hónap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...