The Vampire Diaries - Elena és Damon szemtől szemben a fináléban

Bár csak egy apró részlet, de nagyon jól esett meglátni ezt korán reggel, mikor bekapcsoltam a gépet. Ez a zene amúgy is furcsa érzéseket vált ki belőle. Ez a jelenet pedig bár sokat nem mond, annál jobban várják majd a rajongók a március 10-ei finálét. Szerintem nem ez lesz addig az utolsó részlet, amit megkapunk, mielőtt képernyőkre kerül az utolsó, mindent lezáró epizód.
Aki esetleg nagy rajongója a sorozatnak, azzal örömmel közlöm, hogy a fináléig még számos bejegyzéssel készülök, méltón elbúcsúzva a színészektől, karakterektől és a történettől. Életem első feliratos sorozatáról van szó, amit végigkövettem, ráadásul ez a 8 év egyszerűen elképzelhetetlen lett volna a széria nélkül. A fináléról biztosan írni fogok, de esélyesebb egy nagy sorozatkritika.

Lejjebb megtaláljátok Elena és Damon első találkozását a lány felébredése után, legalábbis egy aprócska részletét, ezen felül pedig három új promóciós képet kaptunk a fináléból, amit szintén megtekinthettek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...