Minihírek

Újra összeszedtem pár apróságot, amiről lehet, hogy szeretnétek tudni. A továbbiakban megtudhatjátok, melyik Pretty Little Liars színész kapott új főszerepet, illetve azt is, hogy melyik sorozatot rendelték be 4. évadra a minap. 

- Bridgit Mendler oldalán kapott főszerepet Ian Harding, aki a hamarosan forgatásra kerülő Thin Ice című szériában folytatja pályafutását. A sorozat a FOX csatornára érkezik majd, de egyenlőre dátumot nem tudni. Annyi biztos, hogy a történet középpontjában Lou áll (Bridgit), aki új munkája miatt az Antarktikára költözik. Itt lesz kutató Ian karaktere, aki állomásvezető is egyben. 



- A minap évadzárót vetített The Royals abban a szerencsés helyzetben van, hogy kapott egy 4. évadot, annak ellenére, hogy a nézettsége lecsökkent egy kissé az utóbbi évben. A színészeknek egy élő videóközvetítésben jelentették be a jó hírt. 

- Megerősítették, hogy lesz Once Upon a Time musical epizód ebben az évadban. Azt még nem tudni, hogy miről fog szólni és valójában, hogy készítik el, de Jennifer Morrison, Josh Dallas és Ginnifer Goodwin, illetve Lana Parilla is énekelni fognak. Az első háromnak színházas múltja is van, így nincs kétség afelől, hogy hallhatjuk őket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...