Nagy nevek az Once Upon a Time 7. évadában

Már-már azt hihettük, hogy felesleges nézni az Egyszer volt, hol nem volt őszi szezonját, de a készítők ismét ránk cáfoltak. Nem is akármilyen nevek csatlakoznak az új köntösbe öltöző sorozathoz. Azt már tudhatjuk, hogy körülbelül tíz évet ugrunk az időben és Henryvel is elkezdődik az a történet, ami Emmával. Meglátogatja a lánya és csak reméljük, hogy nem ugyanazt kell végignéznünk újabb hat évadon át. 
Ami viszont ismeretlen volt számunkra, hogy kik csatlakoznak ehhez az "új" sztorihoz? Több név is kikerült, akik hamarosan már fogatni is fogják az ABC csatorna egyik legvártabb sorozatát. Elsőként a CW-s, Adelaide Kane-t szerződtették le, így megcélozva a fiatalabb közönséget. Mint tudjuk, a színésznő a Reign-ben bizonyított négy évadon át. Hozzá csatlakozik a Burn Notice-ből ismert Gaberielle Anwar, a Premium Rush Dania Ramirez-e, a Chicago Med Mekia Cox-a, illetve a Wastedben feltűnt Rose Reynolds is. 
A sorozatrajongókat kész dömping várja az Once Upon a Time által szeptember végétől. Azt viszont még nem tudni, hogy az alábbi nevek, kiket formálnak majd meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...