Véget ér a The Originals

Sajnos folyamatosan búcsúznak el kedvenc sorozataink. A Revenge, a The Vampire Diaries, a Pretty Little Liars, a Switched at birth, a Férjem védelmében, a Teen Wolf és sok más után most a The Originals búcsúzik a rajongóktól. Igazából már az is nagy csoda, hogy megkapta az 5. évados berendelést, de így legalább lesz esély egy remek lezárásra. A bejelentést Julie Plec tette meg, majd instagram oldalán írt is egy megható levelet.

"A Comic-Conra készülődve realizálódott bennem, hogy alig egy év telt el azóta, hogy bejelentettük a The Vampire Diaries végét."
- írta a két sorozat készítője közleményében.

Megkérte a rajongókat, hogy segítsenek elbúcsúzni a sorozattól, melynek ötödik és egyben utolsó évadának forgatása hétfőn veszi kezdetét.  

Sokan reménykednek egy esetleges spin-offban, hiszen újabb 5 évet ugrunk az időben, amikor Hope már felnőtt lesz. Őt az utolsó szezonban Danielle Rose Russell (17) alakítja majd. Emellett Candice Accola és Matt Davis is feltűnik a nyitányban, ami nem meglepő, hiszen az ő iskolájukban tanul a fiatal Mikaelson. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...