Magyarországra érkezik Jennifer L. Armentrout könyvsorozata

A Luxen és a Várok rád sorozat óta Jennifer L. Armetrout nemcsak hazájában, hanem Magyarországon is nagy névre tett szert. Daemon és Katy története azonnal magával ragadott, már az egyik kedvenc könyvsorozatommá vált a sztori. Míg a Luxen kötetek a misztikumra mentek rá, addig a Várok rád inkább a romantika kategóriájában tartolt. Azóta már mindegyik a sokadik részénél jár, így nem csoda, hogy végül a Titan című alkotást is elhozza nekünk a Könyvmolyképző Kiadó. A Visszatérés, azaz az első rész március 6-án jelenik meg az elit tagok számára, 16-tól viszont már bárki megveheti a könyvesboltokban. A 2015-ben megjelent 320 oldalas műben megjelennek az istenek, de a főszerepet Seth és Josie románcca teszi teljessé.



"A CSONTOS SEGGŰ VÉN MOIRÁK HALÁLRA RÖHÖGIK MAGUKAT…
Egy éve már, hogy Seth alkut kötött az istenekkel, és nekik adta az életét. Eddig minden tőlük kapott munka durva volt és véres – amivel neki nem is volt semmi gondja. Apollón azonban most valami egészen más feladattal bízza meg. Testőrt kell játszania, és a szabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Csakhogy olyasvalaki számára, akinek egész életében gondjai voltak a szabályokkal, ezt nem is olyan könnyű betartani.
Josie el sem tudja képzelni, mit akarhat tőle ez az őrült, de nagyon szexi pasi. De nem sok jót ígér, hogy az otthonától távoli, épp csak elkezdett új életét Seth megérkezése a feje tetejére állítja, és egyenesen beledobja őt egy olümposzi méretű turmixgépbe. Josie-nak vagy teljesen elment az esze, vagy tényleg egy egyenesen a görög mitológiából megelevenedett szörnyeteg tör az életére.
Persze könnyen lehet, hogy mindennél nagyobb veszélyeket rejt majd az aranysárga szemű, titokzatos Sethtel való izzóan szenvedélyes kapcsolata.
MERT A TÖRTÉNELEM, ÚGY TŰNIK, MEGINT MEGISMÉTLI ÖNMAGÁT…
Élvezd a sodrását!"

A második rész megjelenése az első sikerétől függ, ám tekintve az írónő hazai sikerét, nem hiszem, hogy sokáig kéne várni a The Power-re.

4 megjegyzés:

  1. Remélem nemsokára megjelenik már magyarul is!! Alig várom már a 2. részt!

    VálaszTörlés
  2. Valami hír esetleg a második részről? :/ Akárhol keresek infót róla nem találok.

    VálaszTörlés
  3. Bárki bármit a 2. részről?

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...