Első gyermekét várja Candice Accola

A nap folyamán került fel a kép Candice instagramjára, amivel az egész világnak bejelentették, hogy a színésznő terhes. Joe King, aki pár hónapja vette el a Vámpírnaplók sztárját természetesen szerepel a fotón, ahogy két mostohalánya Ava és Elise is helyet kapott a családi képen. A sorozat Caroline Forbes-ja, egy saját készítésű pólót visel, aminek hasi részén egy szívecske van, beleírva a "baba" szó. Joe is izgatott, ő a "Superdad" azaz "Szuperapa" feliratot kapta.

A pár 2013-ban jegyezte el egymást és 2014-ben házasodtak össze New Orleansban. A színésznőnek ez az első házassága, ám férje már egyszer elvált, de így is boldogok és várják első közös gyermekük érkezését.

Kíváncsian várjuk viszont, hogy mi lesz Caroline sorsa a szériában, hiszen a vámpíroknak nem lehet gyermekük, ha viszont távozna, akkor egy újabb főszereplőtől válna meg a Vámpírnaplók stábja, ami bizony nem tenne jót a hírnévnek, főleg, hogy Care és Stefan között alakulóban van valami.

"Néha úgy a legjobb eltölteni a szombatot, hogy pólót festesz és egy király családi képet is lősz. Boldog hétfőt mindenkinek! #AzNemBurritoaPocakomban. Köszönöm @softspiritstrong barátunknak, hogy átjött és elkészítette ezt a képet."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...