Klippremier: Hailee Steinfeld – Love Myself

Az idén 19 éves színésznő egy hete jelentette meg első stúdióalbumát beharangozó saját szerzeményt. Hailee már 8 éve a hírességek között tudhatja magát, ám első igazi sikere csak 2010-ben érkezett meg a Félszemű címmel, amiért 14 évesen megkapta az Oscar-jelölést is. Ezek alapján mondhatni, hogy nem kispályás kis tiniről van szó, hiszen az évek alatt olyan filmekben kapott szerepet, mint a Szerelemre hangszerelve és az idén megjelent Tökéletes hang 2, ahol végre hangját is megmutathatta. Valószínű, hogy ez miatt döntött úgy, hogy végre saját zenei karrierbe kezd és hamarosan megjelenteti első önálló nagylemezét is. Erről egy hete érkezett meg egy dal, amihez most már a klip is elkészült és közzétették a mostanra már énekesnővé avanzsált Hailee VEVO csatornáján.
Már a dal is meghozta a várva várt sikert, de szerintem a videó is igencsak sokat mondó. Felettébb örülök annak, hogy nem egy újabb nyálas szerelmes slágert kaptunk egy feltörekvő zenésztől, hanem most magunkat szeretjük más helyett, erre utal ugyanis a cím: Love Myself. Még belegondolni is szörnyű, hogy már csak olyan "újoncok" érkeznek az iparba, akik már mind idősebbek nálam, de ez nem tántorít el attól, hogy megkedveljem ezt a szerethető hölgyeményt, akinek a dalát innentől sokat fogom hallgatni.

Értékelés: 10/9. Talán a refrén egy icipicit sok és a négy perc is hosszú lett, de eltekintek tőle, mert pont nem untam meg a végére az összhatást. Sok sikert Haileenek és már tuti van egy rajongója, aki epekedve várja a nagylemezt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...