Milliomos szakács és Sztárban sztár az őszi műsoron a TV2-nél

Összesen 6 saját gyártású műsorral készül idén ősszel a TV2. Miután Liptai Claudia és Ördög Nóra egy csatornánál van és jól összebarátkoztak, nem csodálnám, ha hamarosan saját műsort kapnának. Idén is lesz Ezek megőrültek, ahol olyan sztárok fognak csúszni-mászni, mint Győzike, Aleska, Zámbó Árpy, Varga Viktor, Baukó Éva, Cinthya Dictator. A műsort továbbra is Tilla és Majka fogja vezetni. 


Nem csak régi, hanem új műsort is kapunk, ez lesz a Milliomos szakács, aminek két műsorvezetője Rákóczi Feri és Széll Tamás. „Volt néhány pozitív pillanat, de rájöttem, hogy a tévézés szempontjából az a jó, ha sok rossz étel készül” - mondta Tamás a sajtótájékoztatón. 


Természetesen a mára legsikeresebb TV2-ős műsorrá kinőtt Sztárban sztár megkapta a szombat estét. A lányok között jelen lesz Csobot Adél, Tóth Gabi, Wolf Kati, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, illetve Baby Gabi. A férfiaknál pedig Gáspár Laci, Varga Győző, Péter Sramek, Rácz Gergő, Bebe és Csonak András lép színpadra. A zsűrik között is történt változás, ugyanis Hajós András távozott, helyére pedig Havas Henrik érkezett. Legalább Bereczi és Majka megmaradt, akik, ha a műsor nem is hoz izgalmakat, ők mindig feldobják valamivel. Rajtuk kívül természetesen az egyetlen női tag is megmaradt, akit Liptai Claudiának hívnak. 


Friderikusz Sándor is visszatér saját műsorával. Claudia megkapta az 50 milliós játszmát, míg az új szerződéssel rendelkező Ördög Nóra a Kocka című műsort vezeti majd novembertől. 

Ezek alapján egyelőre nem lesz Rising Star idén, de sosem lehet tudni mit hoz a tél vagy a tavasz. 

forrás: nlcafe.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...