Big Little Lies - Berendelve a második évad

Idén mutatták be a Big Little Lies minisorozatot, amelynek hét része hatalmas sikert aratott Amerikában, de számos másik országban is. Olyannyira megszerették a könyadaptációt, hogy bár második rész nem készült az alkotásból, sorozatban érkezik a folytatás. Az HBO ugyanis hivatalosan is berendelte a 2. szezont, ahova Reese Witherspoon mellett természetesen Nicole Kidman is visszatér. 
Ahogy az első évad, úgy a következő is hét epizódos lehetőséget kapott a csatornától. Azt még egyenlőre nem tudni, hogy a két hölgy mellé Shailene Wodley, Alexander Skasgard és Laura Dern visszatér-e, de valószínűleg nem lesz gond a szerződésükkel. 


A kérdés kizárólag a rendező körül volt, hiszen az első évadban Jean-Marc Vallée dolgozott a szérián, de ő most mással van elfoglalva. Így került végül Andrea Arnold-ra a választás, így belevághattak a Big Little Lies folytatásába, aminek történetéről egynlőre semmit sem tudunk. Mivel könyvben csak egy kötet készült, így a folytatásban tulajdonképpen bármi lehet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...