Megvan a Pokémon film főszereplője

Egy ideje már tudni, hogy hamarosan elkészül az élőszereplős Pokemon-film, ám a színészek körül még sok volt a kérdés. Most viszont kiderült, nem is akárki a címszereplője a sztorinak, ugyanis Ryan Reynolds elvállalta a mozit, így vele készül el a nagysikerű japán mese filmes változata. 


A Legendary Entertainment tavaly nyáron szerezte meg a Pokémon-franchise filmes jogait, így azonnal elkezdték kidolgozni a terveket. A film nem az animesorozat, hanem Pikachu inkarnációja lesz, azaz a Detektív Pikachu feldolgozásaként készül el. Ennek apropójából kezdték el keresni a tökéletes színészt a szerepre, míg végül a Golden Globe-jelölt Ryan Reynoldsra esett a választás. A Deadpool sztárja fogja adni Pikachu hangját az alkotáshoz, hiszen a kis sárga lény eredeti változatában tűnik fel a filmben.

A forgatókönyvet Alex Hirsch írja, míg a rendezői székbe Rob Letterman ül majd. A Pokémon című filmet 2018-ban kezdik el forgatni és várhatóan utána évben, 2019-ben kerül bemutatásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...