Így készült az ausztrál tűzoltók 2018-as naptára

Már évek óta hagyomány, hogy egy csapat ausztrál tűzoltó jótékonysági célból 2018-as félmeztelen és szexi naptárat készít a hölgyeknek. 1993 óta ugyanis minden évben elkészítik a képeket és a befolyt összeget pedig kórházaknak és alapítványoknak adományozzák. 
Idén egy menhely számára szervezik az akciót, amelynek keretein belül kutyákkal fotózkodtak. Emellett a jövő évi kiadvány megvásárolható lesz csak a srácokkal teli képekkel, állatok nélkül is.


Az elmúlt 26 évben a tűzoltók több, mint 2 és fél milliárd forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek be a program keretein belül. Tiszteletre méltó és példaértékű! Akkor most lássuk a jövő évi naptárat! Vigyázat! A cukiságfaktor az egekben!

A srácok instagram profilját itt nézhetitek meg, hiszen további csodálatos képeket találtok az oldalukon.
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...