Ezek a filmek várhatóak idén nyáron

Minden nyáron filmek sokaságával várnak minket a moziban, így idén sem maradhatnak el a jobbnál-jobb alkotások, amik rövidesen vászonra kerülnek. Lássuk, melyek a legvártabbak idén a legforróbb hónapokban!


Mielőtt megismertelek
premier: június 16.

A film egy bestseller könyv alapján készült, főszereplői pedig Emilia Clarke és Sam Claflin. A történet egy ápolónő és betege közti kapcsolatról szól, természetesen a fiatalabb korosztályt megcélozva azzal, hogy egymásba szeretnek. A lány visszahozza jókedvét, elhívja randizni is a férfi, úgy érzi, hogy újra élhet mellette. Nem tudom mi sül ki belőle, hiszen nem olvasta az alkotást, viszont az egyik legvártabb filmem a nyárra.


Mike és Dave esküvőhöz csajt keres
premier: július 7.

A film egy hatalmas vígjáték lesz szerintem, hiszen olyan színészek kaptak benne főszerepet, mint Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick és Aubrey Plaza. A mozi két srácról szól, akiknek nővére Hawaiin tart esküvőt, de illene egy normális párral beállítani és ahelyett, hogy keresnének maguknak, hirdetést adnak fel. Itt jön a képbe Anna és Aubrey, akik jelentkeznek is, hisz' ők a tökéletes jelöltek, csakhogy ők még nagyobb és még több buliban benne vannak, mint a srácok, így ezeket összegezve kapunk egy féktelen vígjátékot júliusra.


Szellemirtók
premier: július 28.

A férfi karaktereket most nőkre cserélték le, így lehet az, hogy egy újabb Szellemirtók filmet láthatunk a mozikban, ráadásul nem is akármilyen színésznőkkel, hiszen olyanok kaptak benne szerepet, mint Melissa McCarthy, Kristen Wriig vagy épp férfi szerepben Chris Hemsworth. A történet hasonló, mint az eddigiek, csak kicsit átformálva és viccesebbre véve a filmet. Nem folytatásként, hanem teljesen új történetként kell elképzelni, hiszen az első rész már 1984-ben bemutatásra került. Hát az sem most volt!


A kis kedvenceink titkos élete
premier: augusztus 4.
Animációs film sem maradhat ki a repertoárból egy nyáron sem. Idén egy általam régóta várt alkotás kap helyet a mozivásznon augusztus első napjaiban. Bemutatja, hogy mit csinálnak kis kedvenceink az idő alatt, míg mi nem vagyunk otthon. Megmondom őszintén, én már az előzetest is vagy hússzor láttam, biztosan állíthatom, hogy az elsők között leszek, aki megnézi. Mellesleg, hogy kedvet hozzak a filmhez, ezt is a Gru alkotója készítette, így humorban nem lesz hiány. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...