Klippremier: Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Néha nem értem, hogy a sztároknak mikor van szabadidejük. Októberben jelent meg Ms. Gomez legújabb korongja, amihez folyamatosan érkeznek a kislemezek és a videók, emellett turnéra indult és hamarosan a legújabb filmje is a mozikba kerül. Most a Kill Em With Kindness-hez nemrég forgatott videóklip látott napvilágot, ami a The Hearts Wants What It Wants-hoz hasonlóan szintén fekete-fehérben készült el. Igazából az alkotás inkább egy fotózáshoz hasonlít, amit levideóztak, minthogy egy kisfilmhez, de önmagában véve nem rossz. Nem ez lesz Selena legnagyobb munkássága, de ahhoz képest, hogy mennyi mindennel van jelenleg elfoglalva, ennek is örülhetnek a rajongók. 
Ami viszont nagyon elnyerte a tetszésemet, azok a vágások és az a rózsa. Komolyan, imádom, ha ilyenekre vetemednek a videóklip rendezők. Ez már egy plusz pont az énekesnőnek. A kinézettel nem volt különösebb bajom, a ruhákkal annál inkább, de most azt is elnézem, mert összességében igenis tetszik, amit láttam.

Értékelés: 10/9. A dalt már régóta szeretem, így nem volt nehéz a videóba is beleszeretne. Bár vannak benne rossz pontok, a többi ellensúlyozza azt, így azt mondhatom, hogy egy újabb remek videóval lettünk gazdagabbak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...