Februárban érkezik Vanessa Hudgens új sorozata

Tavaly rendelték be a Powerless első évadát, ami február 2-án debütál az Egyesült Államokban. A Vanessa Hudgens főszereplésével készült képregényes komédiából egyenlőre 10 rész készült el, a nézettség dönti el, hogy jön-e a teljes első szezon. Emiatt viszont nem hiszem, hogy aggódnia kéne a stábnak, hiszen mégiscsak egy újabb DC alkotásról van szó, ráadásul vígjáték formájában. Elsőre nem tetszett az ötlet, nem kedvelem túlzottan az ilyesfajta szériákat, ám a színésznő és a legújabb előzetes meghozta a kedvemet az első részhez, aztán meglátjuk, mi lesz a későbbiekben.
A történetről röviden:

"Az egykamerás komédia helyszíne egy biztosítótársaság, meynek dolgozói a rosszfiúk ellen harcoló szuperhősök által okozott károk ellen nyújtott biztosításokkal foglalkoznak. A kiinduló pontja, amikor a főhősnő (Vanessa H.) személyes érintettsége miatt fellép az egyik ismert alak ellen, aminek hatására véletlenül önerőből lesz hős és példakép."

A további szerepeket Danny Pudi, Alan Tudyk, Atlin Mitchell és Christina Kirk kapták meg. Mivel komédia, így a részek 30 percesek lesznek, az első rész pedig február 2-án debütál az NBC csatornán.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...