Minihírek

Sokszor vannak olyan apró dolgok, amiknek nem látom értelmét, hogy külön cikkben írjak róluk, épp ezért jött létre a "Minihírek" nevet kapó bejegyzéssorozat. Régen sokan szerettétek, így megpróbálom most is visszahozni az oldalra, hátha többetek nem követi a facebook oldalunkat, ahol mellesleg a legtöbb itt található hírt elolvashattok. Minden alkalommal öt hírt fogok összegyűjteni, a bejegyzések sűrűsége pedig változó, nem lesz meghatározott időpont, hogy melyik napokon kerül ki.
Lássuk a mai híreket! 

- Nina Dobrev megvált hosszú fürtjeitől. A színénsző a 28. születésnapján döntött úgy, hogy levágatja haját és így jelenik meg a londoni XXX mozi bemutatóján. Nektek, hogy tetszik?

Nina Dobrev (@ninadobrev) által közzétett fénykép,


-  Amy Adams csillagot kapott a hírességek sétányán. A színésznő ezzel együtt először vitte magával 7 éves lányát hivatalos rendezvényre, ezzel megóvva a nyilvánosságtól. 



- Előrendelhető a Fifty Shades of Darker filmhez készült album, amin olyan hírességek nevei szerepelnek, mint Taylor Swift, Zayn, Nick Jonas, John Legend vagy épp Tove Lo. A teljes listát lejjebb megtalálhatjátok! 



- A hétvégén megkezdődik A Dal 2017. Idén is 30 hazai sztár küzd meg a döntőbe jutásért, ahol eldől, ki képviselheti hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon Ukrajnában. Szombaton 10 híresség méri össze a tudását, majd jövő héten és utána is folytatódik a minta, így jutva el a középdöntőig, majd a döntőig.  Lássuk a hétvége előadóit és dalait!

Benji – Karcok
Calidora – Glory
Csondor Kata – Create
Henderson Dávid – White Shadows
Leander Kills – Élet
Rocktenors – Ősz
Roma Soul – Nyitva a ház
Singh Viki – Rain
Spoon21 – Deák
The Wings – Mint a hurrikán

- Elkezdődtek az új évadok berendelése a sorozatok világában. A héten a következő szériák kaptak új szezont(szezonokat): American Horror Story (8-9. évad), Empire (4. évad), The Fosters (5. évad), Beyond (2. évad), The Affair (4. évad).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...