Snatch - Rupert Grint és Ed Westwick közös sorozata

Épp a mai napon találtam rá egy új sorozat előzeteésre, amit a Crackle készített el. Egyenlőre 10 rész készült el, nem tudni, hogy lesz-e folytatás, de annyi biztos, hogy nem akármilyen színészek kaptak benne szerepet. Oké-oké, nem Orlando Bloom vagy Leonardo DiCaprio, de, ha azt mondom, hogy Rupert Grint és Ed Westwick feltűnik benne, akkor is belenézünk, igaz? Számomra hihetetlen volt, hogy Rupert elvállalta egy sorozat szerepét és végre újra láthatjuk a képernyőkön, Edről nem is beszélve. Mindkettejük évek óta eltűnt és csak kisebb szerepeket kaptak, ám most a Snatch által, március 16-tól újra ők lesznek a középpontban a Crackle-n. 
Nagy reklámozások nem folynak, hivatalos képek vagy poszter sem került ki, egyedül az előzetest kaptuk csak meg, de szerintem az is elég, hogy eldöntsük, megéri-e megnézni az első epizódot. Szerintem igen, ha másért nem is, hogy őket láthassam egy kis időre.
A széria egyébként a 2000-ben készült film sorozatos változata lesz. Verekedés, lövöldözés, gengszterek és gyémántok is felkavarják majd a port a 10 rész alatt. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...