Mi vár ránk 2014-ben?

Most nem a Revorinára gondoltam, hanem a sztárvilágra. Milyen filmek, sorozatok jelennek meg? Kik adnak ki albumot? Kik térnek vissza? Egy bejegyzésben összegyűjtöm azokat a dolgokat, amik meghatározhatóak lesznek jövőre. Ha valamit kihagytam volna, akkor kérlek szóljatok!

Filmek terén sok folytatást kapunk megint. Az év második napján kezdtünk egy Brad Pitt által szerepelt filmmel, aminek a címe 12 év rabszolgaság. Még ebben a hónapban moziba kerül Chris Pine ésKevin Costner közös filmje, a Jack Ryan: Árnyékügynök. A hónap végén Kellan Lutz szereplésével a Herkules legendáját nézhetjük meg szintén a mozikban.


Februárban a könyvből készült Vámpírakadémiát nézhetjük majd meg, amiben Sarah Hyland is szerepet kapott. Alex Pettyfer az utóbbi időkben szereti a romantikus filmeket, ebben a hónapban is egy ilyet láthatunk az ő szereplésével, ez a Végtelen szerelem. Valentin napon 2014-ben sem maraduk egy igazi csöpögős történet nélkül. Ebben az évben egy misztikus romantikus filmben szerepel Jessica Brown Findlay, Russel Crowe és Collin Farrel is. A Téli mesét tehát ezen a napon tekinthetjük meg a mozikban. A Csajkeverők is 2014-ben jelenik meg, amiben a tinik bálványa, Zac Efron köszönt vissza a képernyőről. A Pompeii című film egy igaz történetet dolgoz fel, amiben szerepet kapott Kit Harington, Emily Browning és Jared Harris is.

Márciusban a Muppets 2-vel kezdünk, majd jön a Grand Budapest Hotel, ami NEM magyar film. Egy német-amerikai történet lesz viszonylag ismeretlen színészekkel. A pofon egyszerű film is ebben a hónapban kerül a mozikba. Ebben az alkotásban két olyan színész kapott szerepet, akik már bizonyítottak. Ők Sylvester Stallone és Robert De Niro.

Áprilisban a Rio 2 kerül a mozikba, majd követi az Amerika kapitány 2. része, amiben Chris Evans szerepel. A bibliai történetet feldolgozó Noé is ekkor kerül a mozikba. A filmtől nagy sikert várnak, hiszen olyan színészeket karoltak fel benne, mint Russel Crowe, Emma Watson és Anthony Hopkins.

Májusban a Csodálatos Pókember 2. része kerül a mozikba a szokásos szereplőkkel. Az X-Men következő része is filmvászonra kerül ebben a hónapban, méghozzá Hugh Jackmennel, aki már megszokott, de jelen lesz Jennifer Lawrence is.A rossz szomszédság is májusban kerül bemutatásra, szintén Zac Efronnal.

Júniusban sem maradunk animációs film nélkül, ugyanis az Így neveld a sárkányod következő része kerül bemutatásra. A Transformers 4. részét is megtekinthetjük a mozikban, ahogy a 22 Jump Streetet is Channing Tatuum főszereplésével.

Júliusban a Halálos iramban 7. része kerül bemutatásra (Bár az egyik szereplő sajnálatos halála miatt nem tudni, hogy sikerül-e végezni vele.). A Majmok bolygójának második része is ekkor kerül mozikba. Ebben a filmben Andy Serkis kapott főszerepet.

Augusztusban Hercules kerül bemutatásra, amiben Dwayne Johnson kapta a főszerepet. A Tini nindzsa teknőcök is ekkor kerül a mozikba, ahogy a Feláldozhatók 3. része is, amiben olyan nagy színészek kaptak szerepet, mint Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford és a kevésbé ismert Kellan Lutz.

Szeptemberben a Kaptár 6. része kerül a mozikba, amiben Milla Jovovich szerepel. A Sin City második része Jessica Albával szintén ebben a hónapban kerül bemutatásra, ahogy a Dracula című film is, de ebben már Luke Evans a főszereplő.

Októberben a nagy sikerű Delfines kaland második része kerül bemutatásra, amiben Harry Connick Jr., Ashley Judd és Morgan Freeman szerepel. Jön a Paranormal Activity 5. része is. Az élet könyve című filmben szerepet kapott Christina Applegate, Channing Tatum és Zoe Saldana, de mivel ez csak egy animációs film, így csak a hangjukat adják a filmhez.

Novemberben a már megszokott Éhezők viadalának újabb része, szám szerint a 3. kerül bemutatásra. A Kiválasztott című részben szintén szerepel a már megszokott hármas, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth. A Förtelmes főnököknek is érkezik a második része, melyben Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis és Jamie Foxx szerepel.

Decemberben két nagy klasszikus a Hobbit és az Éjszaka a múzeumban következő része kerül bemutatásra. Mind a kettőnek a 3. része kerül a mozikba. A Hobbitban ismét szerepel  Ian McKellen és Orlando Bloom. Az éjszaka a múzeumban 3. részében ismét visszatér Ben Stiller.

Egyenlőre ezek a filmek vannak tervben persze sok más mellett is. Ezek mind-mind magyar bemutatásúak, majd jövök egy külön bejegyzéssel is, amiben olyan filmeket mutatok be, amik idehaza kis valószínűséggel jelennek meg.

A sorozatok terén is lesz változás, de nem számottevő.
Először is, reméljük, hogy a már tizenötször új időpontot kapott Enlisted végre bemutatásra kerül. A Beauty and The Beast január elején tér vissza a maradék részeivel és valószínűleg ezek lesznek az utolsó része is. A The Tomorrow People című CW-s sorozatnak sincs nagy jövője, legalábbis ezt hangoztatják, de én még reménykedem, hogy a januári visszatérése ütős lesz. Januárban még rengeteg sorozat visszatér, mondhatni az összes. A Pretty Little Liars is végre jön a nagy szünet után, ahogy a Hart Of Dixie is visszatér pár résszel, ami valószínűleg az utolsó, de lehet, hogy kap egy befejező 13 részes évadot. A Pretty Little Liarsra visszatérve ne feledjétek, hogy a sorozat jövője biztos, ugyanis már régen berendelték az 5. évadot. A The Vampire Diaries 6. évada elvileg megerősített, de még csak a színészek által, így még várjunk vele. Az viszont biztos, hogy 23-án visszatér a 100. résszel, amiben Katherina jövője nem fényes.A januárt a The Fosters és a Teen Wolf kezdi. Mindegyiknek be van rendelve, ha minden igaz a következő évada, vagyis a The Fostersnek biztos, de a Teen Wolfra is mintha így emlékeznék, meg még arra is, hogy a következő évad megint csak 13 részes lesz. A Revenge az egyedüli meglepetés, ugyanis elvileg az OUAT-al tért volna vissza márciusban, ám a rendezők úgy döntöttek, hogy pár részt (elvileg 3-at) kapunk,majd csak utána megy szünetre, ami nem is baj a spoilerek alapján. A Glee csak február végén tér vissza, ahogy a The Walking Dead is.
A berendelt évadokról még nem nagyon nyilatkoznék, mert annak még nincs itt az ideje, majd nyáron.

Már csak a zenészek lemezei maradtak vissza. 
Adam Lambert visszatér következő albumával, ahogy még nagyon sokan. Olyan előadók jelentetnek mg lemezt, mint Adele, Calvin Harris, David Guetta, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Lana Del Ray, Lea Mitchele, Mariah Carey, Lily Allen, Nicki Minaj, One Direction, Rihanna, Shakira, Taylor Swift és Usher. Rajtuk kívül érkezik Lucy Hale első lemeze, ami country korong lesz, illetve Ashley Tisdale is visszatér egy harmadik lemezzel. Lady Gaga "csak" az ARTPOP folytatását adja ki. Adele a szülés utáni pihenőről tér vissza. Lea Michele első albuma jelenik meg 2014-ben. Shakira szintén egy szülésről tér vissza, de nem kételkedünk benne, hogy hangzatos kis lemez lesz. A Florence and The Machine is visszatér egy újabb lemezzel, ahogy elvileg jön Lewis Hamilton első lemeze is. Leona Lewis is visszatér egy újabb koronggal. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...