Mosolyt kérek! magyar premier 29-én!

Hozzánk is elért a Cuando me sonreís című argentin sorozat. Január 29-én 18:00 órai kezdettel a Story 5-ön követhetjük figyelemmel a Mosolyt kérek! című telenovellát. Igaz, hogy mostanában nem adnak új szappanoperákat, de most nem lehet panasz, hiszen a sorozat 2011-ben futott hazájában hatalmas sikerrel, amit főleg a főszereplőknek köszönhetett.


A szériában olyan híres színészek kaptak szerepet, mint Facundo Arana (Vad angyal, Yago, Te vagy az életem), Benjamin Rojas (Csacska angyal, Jake és Blake) és Lali (Mariana) Esposito (Csacska angyal, Casi angeles). A női főszereplő, aki Facundo párját alakítja, nem más, mint Julieta Diaz. A 36 éves színésznőnek nem voltak még nagyobb szerepei, legalábbis olyan nem, amiből itthon is ismerhetnénk. 


Bár a sorozat csak 78 epizódos, nálunk valószínűleg kevesebben adják majd le, de még nem tudni, mivel egyes részek meghaladják a 60 percet is. A tizenharmadik részben egy meglepetés szereplő is feltűnik, aki Natalia Oreiro lesz, így még jobban örülhetnek a telenovella rajongók. 

A szinkronról nem tudni, de értékelném, ha megmaradna a 3 főszereplő eredeti magyar hangja, tehát Czvetkó Sándor, Talmács Márta és Mózer Károly. nem tudom, hogy erre mennyi esély van, de örülnék neki, mert én tuti nézni fogom!

Íme a Story Tv leírása a sorozatról:

"A történet főszereplője a híres és sikeres zenei producer, Gaston Murfi. Precíz és rendszerető ember, tele van félelmekkel és fóbiákkal, de elégedett a sorsával, és boldog a barátnőjével, Victoriával. Nyugodt napjait azonban váratlanul felforgatja édesapja, és az állítólagos fia felbukkanása. De nem is sejti, hogy életébe a legnagyobb változást az új szomszédja, Luna hozza.
Gaston Murfi, a híres zenei producer pedáns, rendszerető, precíz ember, aki klausztrofóbiában szenved, és ki nem állhatja a váratlan helyzeteket. De sajnos a sikertelen autómosási akció után az új szomszédjai, Luna és Milagros, alaposan felforgatják a napját. Juan, Gaston apja, aki már rég nem látta a fiát, közli a másik fiával, Juanse-val, hogy van egy bátyja. Juan és Juanse tele vannak adóssággal, és azt találják ki, hogy Juanse adja ki magát Gaston fiának."

Tehát mindenki a TV elé 29-én 18 órakor!


Képek forrása: media-addict.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...