Sorozatos minihírek

A héten számos sorozat sorsa dől el, így ebben a posztban, illetve a későbbiekben is összegyűjtöm majd ezekről az információt. Most az Once Upon a Time, a Teen Wolf és a The Fosters híreit közöltem, illetve a CW máris elkezdte a kaszák bejelentését, úgyhogy erről is írtam egy kicsit.


- Jennifer Morrison kiszáll az Once Upon a Time-ból. A színésznőnek lejár a hat éves szerződése és nem szeretné azt meghosszabbítani, így, ha a csatorna be is rendeli a hetedik szezont, az már csak a három főszereplővel folytatódna. Jennifer tovább szeretne lépni és bár Emma volt a kedvenc általa alakított karakter, hat év elegendő volt neki belőle.- A CW elkaszálta a No Tomorrow-ot és a Frequencyt is. A The Originals vagy az iZombie még követheti a hét folyamán, ugyanis most lesz fekete csütörtök, amikoris a legtöbb szériát kaszálják az évben. 

- Még a nyáron bemutatásra kerül a Teen Wolf befejező szezonjának második fele, amihez egy betekintőt is kaptunk.


- A The Fosters 5. évada is ekkor kerül bemutatásra a Freeformnál, míg a Pretty Little Liars sorozatzáró epizódja a vártnál egy héttel később, június 27-én kerül levetítésre. (a mai rész után két hetes szünet következik)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...