Upfronts 2017: NBC Berendelések, kaszák, újoncok

Az NBC-vel megkezdődött az idei upfronts hete. A csatorna számos sorozatnak adott lehetőséget a folytatásra, ám a kaszák sem maradhattak el. Ezeken felül pedig nyolc új szériával kezdi meg az őszi sorozatos idényt.

A következő sorozatokat nem rendelte be a csatorna: Powerless, Emerald City, Grimm, The Blacklist - Redemption

Ezek a szériák kaptak új évadot: Great News, Timeless, Shades of Blue, The Blacklist, Blindspot, Taken, Superstore, Chicago Med, The Good Place, Law and Order SVU, Chicago PD, Chicago Fire, This Is Us

Chicago Justice ??

A következőkben pedig az újoncokat mutatom be egy kicsit. Idén is sokszínű a választék, így mindenki találhat magának sorozatot.


The Brave

Szereplők: Mike Vogel (Under The Dome, Anne Heche (Aftermath), Demetrius Grosse (Banshee), Noah Mills, Sofia Pernas, Tate Ellington, Hadi Tabbal, Natacha Karam
Premier: 2017. ősz
Történet: A háborús hősök komplex világát mutatja be, azokét, akik beépülnek és személyes áldozatokat hoznak. Eközben veszélyes küldetéseket hajtanak végre az ellenséges vonalak mögött, hogy mentség az ártatlanokat a világ minden részén. 
Esély nálam: 100%, Háborús hősök, szóval nálam nem kérdés a pilot, főleg, hogy Mike is szerepel benne. A minőség már kérdéses, de ősszel kiderül.




Law & Order: True Crime: The Menendez Murders

Szereplők: Edie Falco (Nurse Jackie), Gus Halper
Premier: 2017. ősz
Történet: Egy újabb Law & Order-spinoff. A true crime sorozat a szüleik brutális megöléséért 1996-ban megvádolt Menendez-testvérek történetét dolgozza fel. Az ügyet tévés nyilvánosság előtt tárgyalták és a sorozat ezt a médiafelhajtást mutatja be és részletezi a bíróságon történteket. 
Esély nálam: 60%, A sztori tetszik, de hetiben nem fogom követni. Viszont, ha időm engedi, egy darát biztosan megejtek majd.




Good Girls

Szereplők: Mae Whitman (Parenthood), Reno Wilson (Mike & Molly), Matthew Lillard (The Bridge), Retta (Parks and Recreation), Manny Montana (Graceland)
Premier: 2018. midseason
Történet: Három anyukáról szól, akik megunják, hogy alig van pénzük megélni, ezért fegyveres rablást hajtanak végre. Egyiküket azonban meglátják, ezáltal rájönnek, hogy nehezebb lesz megúszni, mint azt gondolták.
Esély nálam: 20%, Nem fogott, nem hiszem, hogy nézőssé válik nálam.


Rise

Szereplők: Josh Radnor (How I Met Your Mother),  Marley Shelton (The Lottery), Rarmian Newton, Amy Forsyth, Rosie Perez (Pure), Auli’i Cravalho, Shirley Rumierk, Joe Tippett, Shannon Purser, Damon Gillespie, Ted Sutherland, Taylor Richardson, Casey Johnson
Premier: 2018. midseason
Történet: Egy újabb könyv alapján készült sorozat. Valós történet arról, hogy az ember az ihletet a legváratlanabb helyeken találja meg. Egy tanár családapáról szól, aki úgy dönt, hogy nem kételkedik többet önmagában és átveszi a középiskolája lepukkant színház-, drámatagozatának irányítását. 
Esély nálam: 50%, Kicsit hasonlít a This Is Us koncepciójára, szóval esélyes, hogy nagy sikert arat. Talán bele is nézek.


Reverie

Szereplők: Sarah Shahi (Person of Interest, Fairly Legal, Life), Dennis Haysbert (Incorporated, Backstrom, The Unit, 24), Jessica Lu (Awkward), Sendhil Ramamurthy (Covert Affairs, Beauty & The Beast, Heroes), Kathryn Morris (Cold Case)
Premier: 2018. midseason
Történet: A történet egy egykori túsztárgyalóról és emberi viselkedés-elemzőről szól, aki egy személyes tragédia után egyetemi tanár lesz. Bevonják egy ügybe, ami során rájön, hogy ezzel a munkával önmagán is segít.
Esély nálam: 40%, Az alapszitu tetszik, de nem tudom, mennyire lesz valósághű és hihető. 


Will & Grace

Szereplők: Debra Messing (The Mysteries of Laura), Eric McCormack (Trust Me), Megan Mullally (Breaking In), Sean Hayes (The Millers)
Premier: 2017. ősz
Történet: Az eredeti szitkom folytatása, amely nyolc évadot élt meg és 2006-ig volt képernyőn. egy heteró belső építész nőről és egy meleg ügyvéd férfiról szól, valamint két barátjukról. 
Esély nálam: 50%, Mivel az eredeti sem láttam, kicsi az esély, hogy belenézzek, de sosem lehet tudni.




Champions

Szereplők: Anders Holm (Workaholics), Mouzam Makkar, Nina Wadia, Andy Favreau, J.J. Totah (Back In The Game)
Premier: 2018. midseason
Történet: Komédia, amely egy edzőterem-tulajdonosról szól, aki az öccsével él együtt. Életük a csajozásból és a gyúrásból áll. Ekkor érkezik a főhős egyik középiskolás barátnője
Esély nálam: 10%, Túl nagy a választék komédiákból és vannak sokkal jobbak is.


A.P. Bio

Szereplők: Patton Oswalt, Mary Sohn, Lyric Lewis, Glenn Howerton (It’s Always Sunny in Philadelphia), Arna Brielle, Nick Peine, Jacob McCarthy
Premier: 2018. midseason
Történet: Komédia, amely egy egyetemi tanárról szól, aki elbukja álmai állását és egy középsikolában helyezkedik el biológia tanárként, akinek nincs ínyére, hogy itt dolgozzon és bioszt tanítson. Később rájön, hogy számos zsenivel van dolga, akiket fel akar használni saját céljaira.
Esély nálam: 30%, Komédia, komédia hátán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...