Upfronts 2017: CBS Berendelések, kaszák, újoncok

A CBS-sel folytatódott tegnap az upfronts. A csatorna ... újoncot rendelt be, ami nem kis szám, de legalább van miből válogatni. 

A következő sorozatokat nem rendelte be a csatorna: Doubt, Pure Genius, Criminal Minds: Bexond Borders, The Great Indoors, The Odd Couple, Two Broke Girls

Ezek a szériák kaptak új évadot: Madam Secretary, Code Black, Superior Donuts, MacGyver, Man with a Plan, Blue Bloods, Hawaii Five-O, NCIS: New Orleans, Scorpion, NCIS: Los Angeles, Life In Pieces, Kevin Can Wait, Bull, Mom, Criminal Minds, NCIS, The Big Bang Theory

A következőkben pedig az újoncokat mutatom be egy kicsit. Idén is sokszínű a választék, így mindenki találhat magának sorozatot.


By The Book

Szereplők: Jay R. Ferguson (The Real O’Neals), Ian Gomez (Cougar Town, Rita Rocks), Lindsay Kraft, Camryn Manheim (Extant), Tony Rock (All of Us), David Krumholtz (Partners)
Premier: 2018. midseason
Történet: Komédia A.J. Jacobs könyve alapján. Napjaink egy modern emberéről, egy filmkritikusról szól, akinek várandós felesége van, és aki a legjobb barátja elvesztése után úgy dönt, hogy jobb ember lesz és elkezd a Biblia szerint élni. Szó szerint.
Esély nálam: 70%, Ha lesz időm, tuti belenézek.


Young Sheldon

Szereplők: Iain Armitage (Big Little Lies), Lance Barber, Zoe Perry, Montana Jordan, Raegan Revord + narrátorként Jim Parsons
Premier: 2017. ősz
Történet: Komédia, amely a Big Bang Theory spinoffja. A texasban felnövő zseniről, Sheldon Cooperről szól. A srác azzal, hogy zseni, nem sokra megy a foci és a vallás által uralt terepen. Amíg a tehetséges, de sebezhető és naiv gyerek megtanul boldogulni a világban, addig a teljesen normális családja is kénytelen alkalmazkodni hozzá.
Esély nálam: 100%, Nem is volt kérdés. Sheldon a legjobb.


Me, Myself and I

Szereplők: Bobby Moynihan (Saturday Night Live), Sharon Lawrence, Brian Unger, Jack Dylan Grazer, Skylar Gray, Kelen Coleman (The McCarthys), Jaleel White, Christopher Paul Richards, Mandell Maughan, John Larroquette (The Librarians), Reylynn Caster
Premier: 2017. ősz
Történet: Komédia egy férfi életének három korszakáról, amely életének 50 évét fedi le: 14 évesen, 40 évesen és 65 évesen láthatjuk majd. A főhős tudja, hogy nem a rossz dolgok határozzák meg az életét, hanem az, hogy áll hozzá?
Esély nálam: 40%, Annyira nem jön be ez sem.


9JKL

Szereplők: Mark Feuerstein (Prison Break), Liza Lapira (Super Fun Night), Elliott Gould (Doubt), Linda Lavin (Sean Saves The World), David Walton (About a Boy), Matt Murray (Eyewitness)
Premier: 2017. ősz
Történet: Komédia Mark Feuerstein, a színész élete alapján, aki a válása után két projekt között hazaköltözött a szülei és a bátyja lakása közötti házba New Yorkba, hogy összeszedje magát. 
Esély nálam: 0%, Köszönöm, nem.


Instinct

Szereplők: Alan Cumming, Khandi Alexander (CSI: Miami), Bojana Novakovic (Rake), Naveen Andrews (Lost), Daniel Ings (Lovesick)
Premier: 2018. midseason
Történet: James Patterson regénye alapján készült sorozat. Egy visszahúzódó, csendes, egykori CIA-sről  szól, aki kiszállása után normális életet teremt magának tanárként és íróként, azonban régi munkája visszahúzza, amikor a New York-i rendőrség felkéri arra, hogy segítsen nekik megállítani egy sorozatgyilkost. A fordulat, hogy a gyilkos az ő első könyvéből munkálkodik. 
Esély nálam: 20%, Ez sem az én világom.



Seal Team

Szereplők: David Boreanaz (Bones, Angel), Max Thieriot (Bates Motel), A.J. Buckley (CSI: NY), Neil Brown, Jessica Paré (Mad Men), Jr., Toni Trucks (Made in Jersey)
Premier: 2017. ősz
Történet: A Navy SEAL egység tagjainak szakmai és magánéletéről szól. A sorozat bemutatja, hogy a világ minden táján végrehajtott titkos bevetéseik milyen hatással vannak rájuk és a családjukra.
Esély nálam: 60%, Belenézek, aztán kiderül.


Wisdom of the Crowd

Szereplők: Jeremy Piven (Mr. Selfridge), Natalie Tena, Monica Potter (Parenthood), Blake Lee (Mixology), Richard T. Jones (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Jake Matthews
Premier: 2017. ősz
Történet: Egy izraeli sorozat alapján készült. A főhős egy tech innovátor, aki egy hipermodern közösségi szondázó módszert alkot, egy online platformot, ahol emberek infókat oszthatnak meg, amely révén megpróbálja megoldani lánya gyilkosságát. Ezzel együtt forradalmasítja San Francisco rendőrségi nyomozásait, mivel a módszer sikeresnek bizonyult. 
Esély nálam: 10%, Miért mindig ezzel próbálkoznak? 


S.W.A.T.

Szereplők: Shemar Moore (Criminal Minds), Jay Harrington (Benched, Better Off Ted), Lina Esco (Cane), Peter Onorati, Stephanie Sigman, Kenny Johnson (Secrets and Lies), Alex Russell
Premier: 2017. ősz
Történet: Egy 1975-ös sorozat modernizálva. Akcióközpontú nyomozós széria, aminek központi figurája egy SWAT-hadnagy, aki egyszerre próbál meg hűséges maradni az utcához, valamint munkatársaihoz, akiket irányít egy magasan képzett egységben.
Esély nálam: 30%, Túl sok hasonló van már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...